FOTO VIDEO „Zidul morţii“ din Suceava a făcut o nouă victimă: un tânăr de 28 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU Suceava
FOTO ISU Suceava

Un tânăr de 28 de ani şi-a pierdut viaţa vineri seara, după ce maşina pe care o conducea a intrat în controversatul zid de pe un sens giratoriu din Şcheia, pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava spre Pătrăuţi, arată NewsBucovina.ro.

GALERIE FOTO

În urma accidentului, în zonă a intervenit SMURDUL, iar potrivit ISU Suceava a fost nevoie de descarcerare. Şoferul, un tânăr de 28 de ani, şi-a pierdut viaţa în urma accidentului, arată NewsBucovina.ro. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului. Potrivit Observator.tv, şoferul ar fi condus cu 140 km/h la momentul accidentului.

Mai mulţi oameni şi-au pierdut viaţa de-a lungul anilor în accidente produse din cauza aşa-numitului zid al morţii.

Adevărul prezenta în 2014 mai multe cazuri dramatice produse din cauza „Zidului morţii. „Patru persoane şi-au pierdut viaţa în două accidente rutiere grave produse la intersecţia DN17 cu viitoarea şosea de centură a Sucevei. În ultimii doi ani, în zonă s-au produs alte câteva zeci de incidente minore cu autoturisme ieşite în decor. Şoferii spun că de vină ar fi piciorul de pod al şoselei de centură, construit chiar în mijlocul drumului naţional. Zidul Morţii, aşa cum a fost denumit pilonul, este greu de observat pe timp de noapte şi în timpul unor fenomene meteorologice nefavorabile“, arăta analiza Adevărul din 2014.

Un accident grav s-a produs, spre exemplu, pe 3 ianuarie 2014. Un tânăr de 21 de ani a murit după ce s-a izbit cu frontal cu autoturismul în piciorul de pod. Tragedia s-a produs în condiţiile în care vizibilitatea era sub 50 de metri din cauza ceţii dese, iar carosabilul era acoperit cu mâzgă. Accidentul s-a produs exact în acelaşi loc unde în noiembrie 2012 doi adulţi şi un copil au murit după ce camionul cu lemne în care se aflau s-a izbit în pilonul şoselei de centură. Deşi la acea vreme s-a vorbit despre faptul că obstacolul din mijlocul drumului nu a fost suficient de bine semnalizat, ancheta poliţiei l-a scos vinovat doar pe şoferul camionetei.

Sursă video: Info Suceava

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri