FOTO O tânără din Suceava a fost ucisă de fostul iubit, la Viena, cu mai multe lovituri de cuţit în gât şi piept. Tânărul şi-a tăiat apoi venele şi s-a predat poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Petruţa Plăcintă a fost ucisă de fostul iubit, Valentin Ştefan Constantin (dreapta), cu mai multe lovituri de cuţit. FOTO Facebook
Oana Petruţa Plăcintă a fost ucisă de fostul iubit, Valentin Ştefan Constantin (dreapta), cu mai multe lovituri de cuţit. FOTO Facebook

Oana Petruţa Plăcintă, o tânără de 26 de ani din Suceava, a fost ucisă la Viena de fostul iubit, Valentin Ştefan Constantin, din Slatina, judeţul Olt, cu mai multe lovituri de cuţit în zona gâtului şi a pieptului. După ce şi-a ucis fosta iubită, tânărul şi-a tăiat venele şi s-a predat poliţiştilor. Trupul fetei a fost adus în ţară, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă.

Oana Petruţa Plăcintă, în vârstă de 26 de ani, locuia de mai mulţi ani la Viena, împreună cu părinţii şi un frate. Când s-a mutat în Viena, tânăra s-a angajat cameristă la un hotel din capitala Austriei, reuşind să promoveze mai întâi la bar, iar recent ocupase funcţia de recepţioner.

În Austria, tânăra l-a cunoscut pe Valentin Ştefan Constantin, un tânăr în vârstă de 29 de ani, din oraşul Slatina, judeţul Olt. Tânărul lucra la o firmă care oferă servicii de curăţenie, fiind coleg de muncă cu fratele Oanei. Cei doi au avut o relaţie pentru o perioadă de nouă luni, dar în urmă cu trei săptămâni tânăra i-a dat papucii.

Imediat după ce s-au despărţit, cei doi au venit separat să îşi petreacă concediul în România. Valentin Ştefan Constantin i-a făcut Oanei o vizită în Suceava încercând să reînnoade relaţia. Lucrurile nu au mers cum a sperat aşa că cei doi s-au întors separat în Austria.

Miercuri, Valentin s-a învoit de la serviciu spunând că se simte rău şi s-a dus acasă, într-o zonă rezidenţială din cartierul vienez Hernals. Tânărul avea închiriat un apartament în aceeaşi clădire în care locuia familia Oanei.

Şi-a ucis fosta iubită cu un cuţit de bucătărie cu lama de 40 de centimetri, apoi şi-a tăiat venele

„De acasă a sunat-o pe Oana şi i-a spus că se simte rău şi că ar vrea să îl însoţească la spital. În bunătatea ei a acceptat, iar când a ajuns la el în casă, acesta a lovit-o cu cuţitul în gât şi în piept. Moartea Oanei a fost cruntă. Criminaliştii au găsit camera plină de sânge”, ne-a povestit un apropiat al familiei Plăcintă.

După ce şi-a ucis fosta iubită, tânărul şi-a dat seama de grozăvie şi şi-a tăiate venele încercând să se sinucidă.

Potrivit presei austriece, tânărul a pierdut foarte mult sânge. Cu ultimele puteri s-a târât la cea mai apropiată secţie de poliţie. Aici a primit primul ajutor chiar de la poliţişti şi a fost apoi preluat de o ambulanţă. Când a ajuns la spital, tânărul a mărturisit că şi-a ucis fosta iubită.

Între timp, poliţiştii care au urmărit dâra de sânge care a curs din venele tânărului descoperiseră deja trupul Oanei.

Lângă cadavru a fost descoperit un cuţit de 40 de centimetri. Chemaţi imediat de poliţie, medicii de pe ambulanţă nu au făcut decât să constate decesul.

Tânărul a fost reţinut de poliţie şi este acum cercetat pentru crimă.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă

Trupul Oanei Petruţa Plăcintă a fost adus marţi în ţară cu sprijinul Consulatului României la Viena. Trupul fetei a fost depus la Biserica Sfânta Cruce din cartierul Obcini al municipiului Suceava. Înmormântarea va avea loc sâmbătă în jurul amiezii.

Citeşte şi: 

VIDEO Doi tineri suceveni vor să mute scena în sufragerie: „Unul din trei spectatori merge la teatru din snobism”

Angajata unei creşe din Suceava i-a smuls părul din cap unui copil de trei ani

Drum blocat, persoane lovite cu basculanta şi geamuri sparte în localitatea suceveană Hânţeşti. Scandalul a pornit de la o balastieră

Un bărbat a fost prins în timp ce fuma marijuana în Vama Siret

VIDEO Urmărire spectaculoasă după un contrabandist de ţigări, cu focuri de armă, la graniţa cu Ucraina

O fermă de porci a fost cuprinsă de flăcări din cauza unui aragaz

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite