FOTO Distracție pe zăpadă la Gura Humorului. Bere Gratis și Hara vor concerta în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii sporturilor de iarnă sunt așteptați în acest weekend la Serbările Zăpezii de la Gura Humorului.

Chiar dacă programul a fost amânat o săptămână din cauza gerului și a condițiilor meteo din țară, organizatorii promit două weekend-uri de neuitat în inima Bucovinei. Distracția începe de mâine, 17 februarie, de la ora 17.00, unde la baza Pârtiei Șoimul vor mixa DJ cunoscuți. Sâmbătă  nu va lipsi Olimpiada Râsului la Gura Humorului ce va conține concursuri umoristice pe pârtie și pe patinoar. Începând cu ora 17.00, trupa VMC va deschide concertul trupei Bere Gratis așteptată de la ora 18.00 pe scenă.

Turiștii s-au bucurat de zăpada de pe pârtii

Vezi aici imagini de pe pârtia din Gura Humorului

Distracția continuă la baza pârtiei, cu discotecă în aer liber cu DJ și jocuri de lasere. Seara nu se încheie la ora 22.00, iubitorii apei se vor putea bălăci la petrecerea de la piscina acoperită din Complexul Ariniș. Duminică, timp de o oră jumătate, începând cu ora 14.00 va avea loc un spectacol folcloric cu „Dor de la Humor“, ca după spectacol să se dea startul concursului de schi alpin – Cupa humorenilor. De la ora 17.00 pârtia va răsuna pe muzica DJ-ilor ce vor mixa, ca de la ora 18.00 trupa Hara să susțină un concert timp de o oră.

Pârtia Șoimul, printre cele mai dificile din țară

Pârtia Șoimul are 1.462 metri lungime și este una dintre cele mai dificile din ţară, având o înclinare medie de aproximativ 20%, altitudinea maximă fiind de 756 metri. Aceasta este dotată cu cinci tunuri de zăpadă care au ajutat ca stratul de zăpadă să fie păstrat la cel puțin 10 centimetri pentru a se putea schia. O urcare si o coborare cu telescaunul costa 10 lei, cei prezenţi putând beneficia de bonusuri la cartelele de reîncarcare dacă urcă de mai multe ori.

Destinație nouă pe harta sporturilor de iarnă din România: pârtie de schi de trei kilometri sub masivul Rarău

Spre exemplu, o cartelă cu 6 urcări costă 50 de lei, una cu 9 urcări 65 de lei, în timp ce una cu 30 de urcări costă 150 lei. Pe lângă schi, turiștii care ajung în zonă pot să se răsfețe cu o baie în apa caldă din piscina acoperită a Complexului Ariniș Gura Humorului. Pentru doar 20 lei intrarea, iubitorii apei se pot bucura de trei ore de bălăceală. Cei care ajung aici pot face saună umedă sau uscată pentru doar 5 lei o ședință de 30 minute. Copiii sub 10 ani beneficiază de intrare gratuită dacă sunt însoțiți de un adult.

Intră pe suceava.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite