Femeia care s-a aruncat cu fiul ei în braţe în faţa trenului a fost trimisă în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O femeie a fost trimisă în judecată pentru că s-a aruncat în faţa trenului, cu fiul ei în braţe
O femeie a fost trimisă în judecată pentru că s-a aruncat în faţa trenului, cu fiul ei în braţe

Carmen Tatiana Tudurean, de 30 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, este acuzată de tentativă la violenţă în familie. Femeia s-a aruncat cu fiul ei în vârstă de cinci ani, în braţe, în faţa unui tren. În urma teribilului accident, ambii au rămas infirmi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Carmen Tatiana Tudurean, de 30 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, cercetată pentru comiterea infracţiunii de tentativă la violenţă în familie.

Anchetatorii au stabilit faptul că, la data de 30 septembre 2015, inculpata Carmen Tudurean a încercat să suprime viaţa sa şi a fiului său minor, în vârstă de cinci ani, aruncându-se în faţa unui tren în mişcare. Această scenă şocantă s-a produs în apropiere de gara din Câmpulung Moldovenesc. În pofida eforturilor pe care le-a depus conductorul, locomotiva nu a putut fi oprită, astfel că roţile acesteia au trecut peste corpurile femeii şi a copilului pe care ea îl ţinea în braţe.

În urma acestui incident, femeia s-a ales cu leziuni grave, respectiv un traumatism complex (strivire – smulgere), cu amputaţie 1/3 proximală gamba dreaptă şi 1/3 medie coapsa stângă, avulsie părţi moi membrul superior stâng, şoc traumatic, şoc hemoragic. Din nefericire, fiului ei a fost nevoie să-i fie amputat piciorul drept, de la gambă.

„Aspectul şi topografia leziunilor pledează pentru producerea lor prin lovire, târâre şi călcare de către un vehicul (tren în mers). Chiar în pofida lipsei unei poziţii clare a inculpatei, mijloacele de probă administrate în prezenta cauză au pus în evidenţă faptul că inculpata a acţionat cu premeditare în vederea suprimării suprimarea propriei sale vieţi  precum şi a vieţii fiului său, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a persoanei vătămate datorată vârstei”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite