Evenimentele de Sărbători, anulate la Suceava. Oraşul va avea doar ornamente de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: svnews.ro
FOTO: svnews.ro

Suceava renunţă la organizarea evenimentelor tradiţionale în aer liber: Târgul de Crăciun, Revelionul sau Ziua Bucovinei. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat joi, 5 noiembrie, că oraşul va fi totuşi pentru Sărbătorile de iarnă.

Tradiţionalele evenimente pe care le organiza Primăria Suceava pentru marcarea sărbătorilor de iarnă au fost anulate în contextul pandemiei. 

Anunţul a fost făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu. Alesul local a explicat, pe de altă parte, că angajaţii primăriei încercă să orneze oraşul mai frumos decât oricând.

„Ornăm oraşul. Vrem să facem oraşul mai frumos ca niciodată, pentru ca oamenii să se bucure şi să aibă o minimă mângâiere sufletească atunci când ies în oraş. 

Evident că toate acţiunile de sfârşit de an, începând cu festivităţile din 28 noiembrie, de Ziua Unirii Bucovinei cu România, sunt anulate. 

Nici Târgul de Crăciun nu se face anul acesta. Deci, nu vom pune căsuţe pe esplanadă. Nu facem Târgul de Crăciun, nu se fac evenimente, nu vom face Revelionul în aer liber. 

Încă mă gândesc dacă va avea loc un foc de artificii simbolic. 

Noi trebuie să facem tot ceea ce putem ca să eliminăm din activităţile care nu-s musai necesare, să reducem cât mai mult riscul de răspândire a noului coronavirus”, a spus Ion Lungu pentru presa locală.

Vă invităm să citiţi şi: 

Milionarul Dunca, dezvăluiri despre „hoţiile” de la CJ Caraş-Severin. Ce sporuri încasa fosta conducere

Cine este poliţistul de 34 de ani mort de COVID. Era şef la Investigaţii Criminale


 

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri