Condamnare rară pentru instanţele din România. Pedeapsa primită de ucigaşul de la Rădăuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: monitorulsv.ro / arhiva Adevărul
FOTO: monitorulsv.ro / arhiva Adevărul

Bărbatul a fost condamnat la închisoare după ce a înjunghiat o persoană de 14 ori şi a încercat să facă acelaşi lucru şi cu un minor în vârstă de 14 ani.

Ghiocel Timofeev sau ucigaşul de la Rădăuţi, aşa cum mai este cunoscut în mass-media, a primit o condamnare care se vede mai rar în instanţele din România. Bărbatul va sta toată viaţa la închisoare şi va achita daune morale în valoare de 200.000 de lei, după ce a fost găsit vinovat pentru o faptă comisă în luna decembrie a anului 2021. 

Suceveanul a fost trimis în judecată pentru violare de domiciliu şi omor calificat. Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Suceava. Bărbatul a fost eliberat din penitenciar în anul 2020, unde a ispăşit alte pedepse pentru omor şi tentativă de omor.

În timpul în care a stat în închisoare, acesta a reuşit să convingă femeia cu care era la acea vreme să se căsătorească, iar după ce a fost eliberat, Ghiocel era ajutat financiar de către soţia sa. 

În ziua de 6 decembrie 2021, bărbatul a primit suma de 2.500 de lei de la nevasta sa, pentru a-şi cumpăra haine de iarnă, însă acesta s-a oprit într-o sală de jocuri de noroc, unde a pierdut toţi banii la aparate şi pe băutură. 

Văzând că a rămas fără banii primiţi de la soţie şi nu îşi mai poate cumpăra haine, bărbatul a decis să intre într-o casă aleasă la întâmplare, pentru a face rost de bani. În locuinţă a dat peste un alt bărbat şi un minor în vârstă de 14 ani. 

Primul dintre aceştia a încercat să îşi apere locuinţa, însă Ghiocel a scos un briceag şi l-a fugărit pe proprietar până în baie, unde l-a înjunghiat de 14 ori. Apoi, l-a fugărit şi pe minorul de 14 ani, însă acesta a reuşit să ajungă în stradă şi să strige după ajutor, vecinii chemând Poliţia, care l-a încătuşat pe criminal. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Trafic de substanţe toxice pentru culturi la Matca, cel mai mare bazin legumicol din ţară  VIDEO

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Peste 150 de situri culturale, distruse. Zelenski, mulţumiri către membrii UE. Armata ucraineană se retrage din Severodoneţk

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite