Al doilea weekend de Serbările Zăpezii la Vatra Dornei. Taxi va concerta în această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu
Solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu

Turiștii și iubitorii sporturilor de iarnă sunt așteptați la Vatra Dornei. Concursuri sportive, manifestări cultural-artistice și spectacole în aer liber și focuri de artificii sunt programate și în acest weekend.

Dacă cel de-al doilea weekend a început aseară, pe 3 februarie, cu trupa Elle, DJ Savy și Datina. În această seară, pe 4 februarie, concertul se va deschide din nou cu Datina și Trupa Elle, ca apoi trupa Taxi să îi încânte pe turiștii aflați la Vatra Dornei. Concertul de duminică, 5 februarie, este dedicat din nou iubitorilor de muzică populară. Plaiurile Dornelor, Mădălina Candrea, Balada Bistrița și Pamfil Roată vor cânta pe scena de la baza pârtiei.

În ultimul weekend, pe 10 februarie, va mixa DJ Rekord, în timp ce sâmbătă, pe 11 februarie, vor concerta Trupa Reload, Mădălina Candrea, Alexandra Ungureanu & Crush și Play & Win. Serbările Zăpezii se vor încheia duminică, 12 februarie cu un concert susținut de Dorna Dorului, Călin Brăteanu și Claudiu Martinică.

Vezi și:

Ninsoarea a adus bucurie iubitorilor sporturilor de iarnă. Se schiază pe pârtia Veverița din Vatra Dornei

Destinație nouă pe harta sporturilor de iarnă din România: pârtie de schi de trei kilometri sub masivul Rarău

Schiorii se pot bucura la Vatra Dornei de cea mai lungă pârtie de schi din județ. Pârtia „Dealul Negru“ are o lungime de 3.000 de metri şi  este dotată cu telescaun şi două babyschiuri. Tot în Vatra Dornei se află alte două pârtii, „Parc“ şi „Veveriţa“. Pârtia „Parc“ are o lungime de 1.000 metri, are două teleschiuri şi un babyschi, în timp ce pârtia „Veveriţa“ are o lungime de 820 de metri. Preţurile au rămas aceleaşi ca şi anul trecut, astfel la telescaun pentru o urcare biletul este de 10 lei în timp ce urcarea cu teleschiul costa 4 lei. Echipamentul de închiriat costă între 25  şi 45 de lei în funcţie de calitate şi de mărime.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite