Adolescentă de 14 ani, găsită cu gâtul tăiat într-o pădure din comuna Arbore. Suspectul principal, un văr al fetei, a fost reţinut şi este audiat de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Alexandra Berejanschi a dispărut de acasă în urmă cu două săptămâni. FOTO: IPJ Suceava
Elena Alexandra Berejanschi a dispărut de acasă în urmă cu două săptămâni. FOTO: IPJ Suceava

Cadavrul unei eleve de 14 ani, dispărută de două săptămâni de acasă, a fost descoperit joi seară de criminaliştii suceveni la marginea unei păduri din Arbore, judeţul Suceava. Fata avea gâtul tăiat, multiple lovituri pe corp şi era acoperită cu frunze. Principalul suspect al poliştilor este un verişor de 19 ani al fetei, care şi-a recunoscut fapta.

După două săptămâni de căutări, poliţiştii au reuşit să dezlege misterul dispariţiei în urmă cu două săptămâni al Elenei Alexandra Berejanschi, în vârstă de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a la şcoala din comuna Arbore, judeţul Suceava. Fata a plecat de acasă în ziua de 17 mai. A doua zi, familia a sesizat autorităţile, iar poliţiştii au început căutări cu efective sporite pentru găsirea fetei.

Încă de la început, anchetatorii au luat în calcul şi posibilitatea că fetei să fi fost victima unei infracţiuni.

Cadavrul fetei a fost descoperit după două săptămâni de căutări, joi seară, într-o pădure care aparţine cantonului silvic Saca din cadrul Ocolului Silvic Solca, pe raza satului Clit, comuna Arbore.

Cadavrul prezenta semne vizibile de violenţă. Fata avea gâtul tăiat, multiple leziuni şi avea urme că a fost legată cu o sfoară.

Principalul suspect în acest caz este Dan Vasile Berejanschi, în vârstă de 19 ani. Suspectul este verişorul victimei, taţii lor fiind fraţi.

„Suspectul a fost audiat, ocazie cu care a recunoscut comiterea faptei, precizând ca a exercitat acte de violenţă asupra victimei în data de 17 mai 2013. Cercetările sunt continuate de poliţişti, procurori şi medici legişti, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii faptei şi a dispunerii măsurilor procedurale în cauză”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Citeşte şi:

Doi dintre cei mai celebri criminali ai României, foşti iubiţi, se vor întâlni după trei ani într-o sală a Judecătoriei Iaşi

Vasile Florea, omul de afaceri cercetat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, participă la licitaţia pentru asfaltarea străzilor din Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite