Un poliţist din Ialomiţa a încercat să se sinucidă cu pistolul din dotare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul a încercat să se omoare duminică dimineaţa foto: ziuaconstanta.ro
Poliţistul a încercat să se omoare duminică dimineaţa foto: ziuaconstanta.ro

Gest dus la extrem al unui poliţist din Ialomiţa. Agent şef în cadrul Serviciului Transporturi Feroviare Ialomiţa, bărbatul s-a împuşcat în cap cu arma din dotare. Acum se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.


Potrivit ziarului on-line independentoline.ro, agentul şef de la Serviciul Transporturi Feroviare Ialomiţa intrase duminică dimineaţa la serviciu.

Bărbatul a plecat să supravegheze zona UniferTrans din triajul CFR Feteşti, moment în care a scos pistolul din dotare şi s-a împuşcat în cap.

Zgomotul produs de armă l-a alertat pe superiorul agentului, care a mers la faţa locului să vadă ce s-a întâmplat. Şeful postului de poliţie Transporturi Feroviare Feteşti l-a descoperit pe subordonatul său întins pe jos, fără suflare şi într-o baltă de sânge.

A chemat imediat ambulanţa, iar medicii au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Agentul şef care a vrut să se sinucidă duminică dimineaţa lucra la Serviciul Transporturi Feroviare din anul 1995 şi era divorţat de câţiva ani.
 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite