Un incendiu puternic a distrus o gospodărie din localitatea Gârbovi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focul a cuprins toată gospodăria FOTO Adevărul
Focul a cuprins toată gospodăria FOTO Adevărul

Un incendiu puternic a devastat duminică, 15 noiembrie, o gospodărie din localitatea Gârbovi. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor, însă vâlvâtaia a făcut prăpăd. Proprietara a suferit un atac de panică.

Pompierii ialomiţeni au fost solicitaţi să intervină ieri pentru stingerea unui incendiu care cuprinsese o casă din localitatea Gârbovi. La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţa SMURD, pompierii fiind sprijiniţi de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate. 

La sosirea echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta la bucătăria locuinţei. Pompierii militari ialomiţeni au intervenit mai bine de o oră şi jumătate pentru lichidarea incendiului şi înlăturarea efectelor negative produse de acesta. 

Au fost distruse mai multe bunuri electrocasnice, tavanul bucătăriei confecţionat din lemn şi a fost deteriorat pe o suprafaţa de aproximativ 40% acoperişul casei.

În urma incendiului, proprietara în vârstă de 87 de ani, a suferit un atac de panică, i s-a acordat primul ajutor medical de echipajul SMURD, ulterior a refuzat transportul la spital. Focul a izbucnit, cel mai probabil, spun pompierii din cauza unui aparat electrocasnic defect amplasat ori neizolat corespunzător, care a produs un scurtcircuit electric.

Vă mai recomandăm şi:

Cum sunt ajustate „din pix“ datele din statisticile COVID-19

Maia Sandu este noul preşedinte al Republicii Moldova. Cu 99% din voturi numărate, Dodon a suferit o înfrângere zdrobitoare

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite