Transport cu o greutate de 92 tone spre Porţile de Fier I. Pe ce traseu va circula

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un transport agabaritic traversează mai multe judeţe FOTO DRDP Constanţa
Un transport agabaritic traversează mai multe judeţe FOTO DRDP Constanţa

Un transport agabaritic va îngreuna circulaţia în mai multe judeţe, printre care şi Ialomiţa, începând cu marţi seară, 14 iunie, ora 19.00.

Conform Centrului Infotrafic marţi, 14 iunie, începând cu ora 19.00, se va desfăşura un transport agabaritic pe traseul Port Constanţa Poarta 7 – Hârşova – Slobozia – A2 – DNCB – A1 – Craiova – Maglavit – Porţile de Fier I.

Transportul este format dintr-un camion cu lăţimea de 2,74 metri, lungimea de 22,50 metri şi greutatea de 92,50 tone, urmând să fie însoţit pe traseul precizat de echipaje ale poliţiei rutiere.

Etapele de desfăşurare ale transporturilor sunt stabilite de Poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculelor cu depăşiri.

Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Toate podurile către Severodoneţk, distruse. Zelenski: „Costul uman pentru bătălia de la Severodoneţk este înspăimântător”

De unde provine aurul nativ extrem de valoros păstrat în muzeul din România, unic în lume FOTO

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite