Tentativă de suicid învăluită în mister. Italianul din Slobozia a fost determinat să se arunce în gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ancheta este în plină desfăurare FOTO: M.S.
Ancheta este în plină desfăurare FOTO: M.S.

Concluziile anchetatorilor cu privire la motivele care l-au determinat la începutul săptămânii pe un cetăţean italian din Slobozia să sară de la etajul 8 al apartamentului în care locuia sunt halucinante. Primele date ale anchetei făcute publice astăzi arată că bărbatul a fost determinat să încerce să-şi ia viaţa.

A scăpat cu viaţă

Luni după-amiază la Slobozia cetăţeanul italian Casimo Servidio de 43 de ani a încercat să se sinucidă aruncându-se în gol de la etajul 8 al blocului în care locuia.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, după care a fost transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti.

„Avea multiple traumatisme şi a pierdut sânge mult. Am fost nevoiţi să transferăm cazul către un spital de specialitate din Bucureşti“ declara luni la orele prânzului medicul Hussei Kazemi, din cadrul UPU Slobozia.

Anchetă învăluită în mister

Astăzi au fost date publicităţii şi primele rezultate din cadrul anchetei deschisă în acest caz, intrat în anteţia criminaliştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa şi al procurorilor de la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Ialomiţa.

Concluzia anchetatorilor este că bărbatul ar fi fost determinat de cineva să se arunce în gol de la etajul 8. Mai mult, din spusele vecinilor lui Casimo Servidio, cea care l-ar fi făcut să-şi piardă minţile ar fi fosta lui iubită, alături de care are şi un copil.

Tânăra de aproximativ 30 de ani i-a spus cu câteva zile, înainte ca el să recurgă la gesul necugetat , că vrea să-l părăsească

„Am văzut-o eu cum a venit la uşa lui şi s-au certat foarte tare. Ea i-a zis că mai bine îl vede mort decât să mai stea cu el. Ţipau amândou ca din gură de şarpe“ susţine un vecin de-al italianului.

Pe de altă parte, anchetatorii îl suspectează pe Casimo Servidio că ar fi fost consumator de droguri.

Ajuns la Spitalul din Slobozia medicii i-au făcut un set de analize toxicologice, pentru a vedea dacă acesta a consumat droguri înainte de a se arunca pe geam.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite