Suspect de furt calificat, reţinut de poliţişti. Câţi bani a sustras bărbatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost încătuţat de poliţiştii FOTO Shutterstock
Bărbatul a fost încătuţat de poliţiştii FOTO Shutterstock

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat în luna ianuarie, a fost reţinut de poliţiştii ialomiţeni. Forţele de ordine au efectuat şi o percheziţie în localitatea Manasia, la domiciliul unui bărbat bănuit de comiterea aceleiaşi fapte.

Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Manasia şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Ion Roată au condus la identificarea unui tânăr de 21 de ani, din comuna Manasia, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat din locuinţă. 

Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 27/28 ianuarie, suspecţii ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unui bărbat de 44 de ani, din comuna Manasia, de unde ar fi sustras suma de 17.500 lei.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată, în cursul zilei de ieri fiind condusă la sediul poliţiei, unde în baza probatoriului administrat, a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore Totodată, a fost recuperat o parte din prejudiciu, în cuantum de 5.300 de lei.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, în baza unui mandat de percheziţie emis de Judecătoria Urziceni, poliţiştii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomiţa. au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 31 de ani, din localitatea Manasia, fiind identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor suma de 350 de euro, o sabie, precum şi mai multe aparate de uz casnic.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, cu sprijinul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Vă mai recomandăm şi:

Administraţia Naţională „Apele Române” i-a oferit lui Gabi Musteaţă un nou post de director. Răspunsul acestuia

De ce doar o parte dintre bolnavii de COVID – 19 devin imuni - explicaţia unui medic

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite