Slobozia: „Copilul ni s-a îmbolnăvit în spital!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tatăl micuțului Luca Sebastian acuză conducerea spitalului din Fetești că fiul său s-a îmbolnăvit în timpul internării. Între timp, medicii de la spitalul „Grigore Alexandrescu“ din Bucureşti au descoperit că micuțul nu are septicemie, așa cum se diagnosticase inițial, ci a contactat un virus intestinal.

Copilul s-a născut prematur, cu grave probleme de sănătate, iar după ce a fost transferat la spitalul din Slobozia, starea sa precară a necesitat internarea la spitalul „Grigore Alexandrescu“ din București. La cinci zile după ce bebelușul a fost transferat la spitalul din București, starea sa medicală nu s-a ameliorat deloc. Micuțul Luca Sebastian se află în continuare pe secția Terapie Intensivă a unității spitalicești, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

„Mor cu ei de gât“

Vinovaţii, spune Constantin Florea, vor fi acţionaţi în instanţă. „Am fost la spitalul din Slobozia, să ridic analizele mamei, să văd dacă și mama are acest virus. Am fost, am ridicat analizele, iar soția mea nu prezintă acest virus, deci copilul s-a îmbolnăvit în spital, la Fetești. Nu mă las până nu aflu adevărul, mor cu ei de gât, îi târăsc prin tribunal, chiar dacă va trebui să-mi vând casa pentru a face rost de bani“, declară tatăl micuțului, Constantin Florea(40 ani).

Din rezultatele prezentate de conducerea secției de pediatrie a Spitalului Județean Slobozia, unde copilul a fost internat 24 de ore, rezultă că micuțul a venit bolnav de la Spitalul din Fetești. „Dacă bebelușul a contactat un virus în spital, acest lucru s-a produs la spitalul din Fetești, nicidecum la noi. Copilul a venit în stare critică la noi, iar aici doar am încercat să-l stabilizăm, până să rezolvăm transferul său la o unitate medicală din București. Și încă ceva, copilul nu s-a născut cu o greutate de 900 de grame, așa cum au declarat medicii din Fetești, ci avea 2,7 kg“, declară Nina Precup Vâlcea, șefa secției de Pediatrie a Spitalului Județean Ialomița.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite