Slobozia: „Am reușit să-l botez, acum pot să mă rog pentru el“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuțul Luca Sebastian, copilul internat, în stare gravă, la spitalul „Grigore Alxandrescu“ din capitală, a fost botezat creștinește, pe patul de spital.

Copilul născut prematur, la spitalul din Fetești, cu grave probleme de sănătate, a fost botezat, la doar șapte zile după ce a văzut lumina zilei. „Mulțumesc lui Dumnezeu că am găsit un preot cumsecade, aici, la capela spiatlului, care a acceptat să inițieze procesiunea. Acum sunt liniștit și mă pot ruga pentru sănătatea lui și a soției. I-am pus numele Luca-Sebastian, după numele apostolului. Sper să îi poarte noroc și să se bucure de viață. Este un copil tare dorit de noi, conceput din multă dragoste. Moare inima în mine când văd cum se chinuie sărăcuțul. Voi lupta până la ultima răsuflare, ca să aibă zile“, spune Constantin Florea(40 ani), tatăl micuțului.

În acest moment, bebelușul se află internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Grigore Alexandrescu“, sub atentă monitorizare. Medicii spun că micuțul a început să reacționeze la tratament, dar încă sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Deși, inițial, a fost diagnosticat cu septicemie, medicii din București susțin că este vorba de un virus intestinal, iar părinţii micuţului Luca acuză că virusul a fost contactat în spitalul din Fetești.






Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite