Servicii simplificate pentru cetăţeni. Unde poate fi achitată taxa pentru buletin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Servicii simplificate pentru ialomiţeni FOTO Facebook/Municipiul Slobozia
Servicii simplificate pentru ialomiţeni FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Conducerea Primăriei Slobozia simplifică serviciile pentru cetăţeni. Se reduce birocraţia prin eliminarea deplasărilor nedorite pentru achitarea taxelor pentru serviciile oferite de către Direcţia de Evidenţă a Persoanelor.

Ca să nu mai fie puşi pe drumuri şi să piardă timp la ghişee, ialomiţenii pot achita acum taxa pentru cartea de identitate la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor.

Începând din data de 15 februarie 2021, în cadrul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Slobozia, cetăţenii vor întâlni un funţionar public din cadrul Direcţiei de Taxe şi Impozite a Primăriei Municipiului Slobozia la care vor putea achita următoarele taxe:

Taxa pentru carte de identitate în cuantum de 7 lei 

Taxa pentru furnizarea de date din Registrul Naţional de Evidenţă a Persoanelor în cuantum de 1 leu

Taxa pentru carte de identitate provizorie în cuantum de 1 leu

Taxa pentru divorţ pe cale administrativă în cuantum de 500 lei

„Prin intermediul acestei măsuri ne-am propus să simplificăm interacţiunea cu cetăţenii, eliminând nevoia de a se deplasa la Primărie pentru a achita contravaloarea serviciilor respective.

Suntem foarte atenţi la nevoile cetăţenilor care doresc servicii mai simple, mai intuitive şi mai rapide cu un minim de birocraţie”, au transmis reprezentanţii Primăriei Slobozia.

Vă mai recomandăm şi:

Cum a reuşit un tânăr medic să devină fermier de succes într-un sat vasluian. Soţia lui joacă un rol esenţial

Cum s-a lucrat în anii '70-'80 la tunelurile uriaşe din Retezat: „Zeci de kilometri de galerii dăltuiţi în granitul munţilor“

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite