Prostituatele din Slobozia au cucerit Parisul. Povestea tinerelor exploatate sexual pe marile bulevarde din capitala Franţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Percheziţiile de miercuri dimineaţa de la Slobozia au făcut ca patru persoane din oraş să ajungă în mâinile anchetatorilor. Aceştia sunt acuzaţi că au exploatat sexual la Paris, în Franţa, şase tinere. Din prostituţie fetele au reuşit să obţină peste 100000 de euro în doar câteva luni.

Prostituate din Slobozia, pe şosele Parisului

Surse judiciare confirmă pentru Adevărul faptul că cei patru suspecţi vizaţi de ancheta procurorilor au reuşit să exploateze în scopuri sexuale 6 tinere din zona Sloboziei.

Povestea fetelor este trasă la indigo. Provenite din familii sărace, ele erau ademenite de către proxeneţi  cu un trai de viaţă decent. Aceştia le promiteau că se vor căsători cu ele şi că îşi doresc să-şi întemeieze familii serioase. Căzând pradă acestor vorbe, fetele au fost transformate în prostituate.

Acestea erau obligate să-şi vândă trupurile în străinătate. Ţara preferată de proxeneţi era Franţa, în special capitala Paris. Cele şase tinere despre care procurorii au indicii că au fost exploatate de proxeneţii pe care i-au ridicat miercuri dimineaţă erau obligate să străbată zi şi noapte cele mai aglomerate bulevarde din Paris.

Alte date din anchetă scot la iveală faptul că bărbaţii care le-au obligat pe tinere să se prostitueze au primit de la acestea peste 100.000 de euro în aproximativ un an de zile de când proxeneţii erau filaţi de anchetatori.  Alte date confirmă faptul că într-o singură zi o prostituată putea să obţină de la clienţii ei 1.000 de euro.

Banii erau trimişi la Slobozia prin intermediul serviciilor financiare Moneygram sau Westerunion, dar şi prin mai mulţi apropiaţi ai suspecţilor.

Surse judiciare precizează faptul că suspecţi în ancheta demarată de dimineaţă la Slobozia sunt Ionuţ Daniel şi Marius Nicolae Gălbează, Vasile Vlad şi Ştefan Barbu. Aceştia ar locui în zona Piaţa Mare din Slobozia, iar pentru a-şi ascunde faptele de care sunt acuzaţi pozau în vânzători de flori.

Ancheta a debutat ca urmare a sesizării din oficiu a poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa. Pentru demonstrarea activităţilor infracţionale s-au solicitat autorităţilor franceze şi italiene, prin intermediul INTERPOL, date cu privire la faptele de prostituţie săvârşite de mai multe tinere din zona Sloboziei pe teritoriul acestor state. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, suspecţii riscă pînă la 7 ani de închisoare.
 

Citiţi şi:

Percheziţii la Slobozia. Peste 100 de poliţişti caută un grup de proxeneţi

100 de poliţişti din Slobozia, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat la această oră 19 percheziţii domiciliare, într-un dosar ce vizează fapte de proxenetism. Oamenii legii au în vizor patru suspecţi.


Condamnări definitive în cel mai mare dosar de proxenetism din Ialomiţa. Interlopii au traficat 24 de tinere sărace

Curtea de Apel din Bucureşti i-a condamnat definitiv la închisoare cu executare pe Gheorghe Toma, Nina Stanciu şi Petre Toma. Cei trei erau rude apropiate şi făceau parte din celebrul clan „Frusin” din Slobozia, trimişi în judecată pentru proxenetism anul trecut. Procurorii au reţinut faptul că au traficat în Italia şi Spania 24 de tinere. Poliţiştii şi procurorii locali au lucrat la acest caz mai bine de cinci ani.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite