Ordine publică. Peste 150 de poliţişti, la datorie în minivacanţa de 1 Decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia, la datorie în perioada 30 n oiembrie-4 decembrie FOTO Adevărul
Poliţia, la datorie în perioada 30 n oiembrie-4 decembrie FOTO Adevărul

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, peste 150 de poliţişti ialomiţeni vor fi zilnic la datorie şi vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică atât în mediul urban, cât şi în cel rural, cu ocazia manifestărilor prilejuite de 1 decembrie, Ziua Naţională a României.

Pentru buna desfăşurare a manifestărilor publice, la care se preconizează participarea unui public numeros, se vor suplimenta efectivele de siguranţă publică şi se va asigura prezenţa echipajelor de poliţie rutieră. În toată această perioadă poliţiştii vor acţiona pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru fluidizarea şi controlul traficului rutier şi prevenirea producerii de accidente de circulaţie.

Pentru a sărbători în siguranţă şi pentru a preveni producerea unor evenimente negative, poliţiştii ialomiţeni recomandă cetăţenilor să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic şi să adopte un comportament care să nu aducă atingere ordinii şi liniştii publice. De asemenea, persoanele care participă la manifestaţiile organizate în această perioadă sunt sfătuite să manifeste prudenţă şi atenţie sporită la bunurile personale, pentru a nu deveni victime ale hoţilor.

Vă recomandăm şi:

Antrenament general la Arcul de Triumf pentru Parada militară, astăzi, de la ora 10.00

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite