O tânără din Călăraşi, prinsă la volan în Slobozia, deşi nu avea permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânără a fost prinsă la volan de poliţişti FOTO IPJ Ialomiţa
Tânără a fost prinsă la volan de poliţişti FOTO IPJ Ialomiţa

O tânără, în vârstă de 19 ani, din Călăraşi, a fost prins conducând pe drumurile publice din Ialomiţa, deşi nu deţine permis pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au stabilit că maşina i-a fost încredinţată de către iubitul său, un bărbat, de 31 de ani, din Cernavodă.

Noaptea trecută, în jurul orei 23.30, poliţiştii au depistat în flagrant, pe raza municipiului Slobozia, o tânără în vârstă de 19 ani, din judeţul Călăraşi, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Pe locul din dreapta a fost identificat şi un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Cernavodă, proprietarul maşinii, care i-ar fi încredinţat autoturismul personal prietenei sale, deşi aceasta nu avea drept de conducere.

Poliţiştii au întocmit dosare penale pe numele celor două persoane, sub aspectul  săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi încredinţarea a unei persoane a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

Vă recomandăm să citiţi şi:

PNL a votat ca premierul să fie numit prin rotaţie. Liberalii vor să aibă primul şef al Guvernului. Cîţu: „Ministerele avizatoare vor fi împărţite” | VIDEO

Haos pe piaţa gazelor: Engie România nu mai vrea să fie furnizor de ultimă instanţă. De ce a luat această decizie

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite