O minoră, victima unui accident pe DN2 A. Unul dintre şoferii implicaţi era băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O miniră a fost rănită în accident FOTO IPJ Ialomiţa
O miniră a fost rănită în accident FOTO IPJ Ialomiţa

O minoră în vârstă de 12 ani a fost rănită vineri, 29 aprilie, în judeţul Ialomiţa, în urma coliziunii dintre două autoturisme. Poliţiştii au stabilit că unul dintre şoferi se urcase băut la volan.

Conform IPJ Ialomiţa, accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 15.00, pe DN2A E60, în afara localităţii Giurgeni, şi s-a  soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. 

Din verificările efectuate de anchetatori a reieşit  faptul că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. În urma coliziunii dintre acestea, o minoră de 12 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la Spitalul din Ţăndărei. 

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul Drager, într-unul din cazuri rezultatul a fost de 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat, în cel de-al doilea caz fiind negativ. Cercetările sunt continuate în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT Război în Ucraina. Schimburi de focuri „amicale”, pentru împărţirea prăzii, între militarii armatei ruse. Costul rachetelor trase de ruşi asupra Ucrainei

Zelenski susţine că negocierile cu Rusia riscă să se încheie din cauza atrocităţilor comise de ruşi. Liderul de la Kiev, încă dispus să se întâlnească cu Putin

 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite