Ministrul Petre Daea, la recoltat, de Ziua porumbului, la Orezu: „Merg de fiecare dată cu combina cu mare plăcere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a aflat joi, 14 septembrie, în mijlocul fermierilor din Bărăgan, la cea de-a opta ediţie a Zilei porumbului, manifestaţie cu tradiţie organizată în localitatea Orezu.


Oficialul guvernamental a făcut demonstraţii practice şi a discutat cu cei peste 300 de fermieri prezenţi la manifestare şi nu s-a sfiit să se urce în combină pe câmp, pentru a oberva îndeaproape cu ce probleme se confurcntă agricultorii. La finalul recoltării, acesta a spus că merge "de fiecare dată cu combina cu mare plăcere”. “Producţia, dar şi terenul, densitatea, uniformitatea, greşelile, scăpări tehnologice le vezi numai dacă urci pe combină”, a spus ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Acesta a vizitat şi cele aproape 20 de standuri ale companiilor prezente la manifestare, producătoare de utilaje, seminţe şi de pesticide. “Nu cunosc în acest moment care este producţia medie la porumb, în această zonă se vehiculează producţii între 10 şi 20 de tone la hectar, iar pe vremea lui Ceauşescu dacă se obţinea 5 tone la hectar era sărbătoare”, a mai declarat ministrul Petre Daea, citat de Agerpres.
 

Vă recomandăm şi:

VIDEO Petre Daea mănâncă jambon din portbagajul unei maşini, lăudând „savoarea şi gustul“ cărnii de porc din rasa Bazna

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, la întâlnire cu fermierii din Vaslui: ”Oameni cu palmele bătătorite de muncă, cu sudoarea uneori în gât”

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite