Grasu XXL concertează la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul rapper român este capul de afiș al petrecerii de sâmbătă, care va fi organizată de clubul Paprika

Cu o experiență de peste cinci ani pe scena hip-hop din România, Grasu XXL va cânta, pentru fanii din Slobozia, piese de pe ultimul său album, intitulat „Oameni“, dar și hituri care au făcut furori în cluburile din țară, în urmă cu câțiva ani.

Debut la 14 ani
Cu milioane de vizionări pe site-ul Youtube, zeci de mii de albume vândute și o mulțime de fani în țara întreagă, Grasu XXL (31 ani) este rețeta perfectă pentru petrecerile din cluburi. Pe numele său adevărat Dragoș Nichifor, artistul a început să cânte hip-hop încă de la vârsta de 14 ani, deși a crescut înconjurat de acorduri de jazz și funk, tatăl său fiind un cunoscător al bass-ului.

După colaborări cu mulți artiști ai scenei hip-hop românești, Grasu XXL lansează primul său album în anul 2006, intitulat „Curaj“, produs care s-a bucurat de un mare succes. Reamintim piesele „Fără filtru“ și „Curaj“, care au fost intens difuzate pe posturile radio-tv din România.

După ce a contribuit la dezvoltarea unor proiecte de succes din aria hip-hop din România, în 2009 revine un alt extras pe single, intitulat „Prea mult fum“, unde îl are partener pe Mitză, din trupa Agresiv. Anul trecut, a lansat albumul „Oameni“, de pe care se disting piesele „Azi nu“ și „Gândul poate ucide“, videoclipuri care au fost vizualizate de milioane de fani din întreaga lume pe site-urile  de specialitate.

Critic la adresa culturii popcorn
Fire nonconformistă, rapperul nu s-a sfiit, de fiecare dată când a avut ocazia, să critice showbizzul românesc actual. Într-un interviu postat pe site-ul său personal, el declară că nu suportă muzica dance românească actuală.

„Eu nu pot să ascult muzică popcorn nici la club, mai degrabă îl ascult pe Salam, mă jur. Salam e şef, ştie muzică, a făcut Conservatorul, a fost în clasă cu Paula Seling, e pe treabă. E şi asta o chestier, cu acest curent anti-manele, tot acolo ajungi, la prejudecati“, spune Grasu XXL.

Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a ziarului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite