FOTO Tuning Fest la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motoare turate la maximum, sute de cai putere, decibeli şi fete frumoase. A fost atmosfera celei de-a doua ediţie a Campionatului Naţional Car Audio, organizat în inima Bărăganului.

Prima ediţie a Tuning Fest – Campionatul Naţional de Car Audio organizat la Slobozia s-a desfăşurat anul trecut în luna octombrie. Anul acesta, organizatorii au decis să aducă maşinile tunate în inima Bărăganului mult mai devreme.

Aşa că platoul din faţa Centrului Cultural UNESCO Ionel Perlea de la Slobozia a fost invadat în week-endul care tocmai s-a încheiat de sute de cai putere, mii de decibeli şi fete frumoase.

Evenimentul a adus la Slobozia peste 40 de maşini tunate, toate premiate la concursurile de profil din ţară şi străinătate. Iar mărcile nu au contat. De la banale Dacii, până la pretenţioasele maşini germane, toate şi-au dat întâlnire în centrul Sloboziei.

„Este un eveniment foarte important pentru concursurile de profil. Ne bucurăm că Slobozia ne primeşte mereu cu braţele deschise. Oamenii sunt foarte receptivi la ceea ce facem noi” au declarat organizatorii, în cadrul evenimentului.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite