Ce spun primarii lui Liviu Dragnea din Ialomiţa despre înfrângerea lui Victor Ponta la prezidenţiale: „N-avem ce comenta, a fost voinţa cetăţenilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mai mulţi primari din Ialomiţa au preferat să aleagă PDS
Cei mai mulţi primari din Ialomiţa au preferat să aleagă PDS

Primarii ialomiţeni care şi-au părăsit partidele datorită cărora şi-au câştigat mandatele şi au trecut de partea PSD sunt resemnaţi în privinţa înfrângerii lui Victor Ponta. Aceştia susţin că succesul lui Klaus Iohannis a fost garantat de cetăţenii comunelor lor.


În baza Ordonanţei iniţiată de Liviu Dragnea care a permis aleşilor locali să treacă de la un partid la altul, Partidul Social Democrat Ialomiţa a fost singura formaţiune care a câştigat de partea sa cei mai mulţi edili.

Trei dintre aceştia au obţinut în 2012 mandatele, în calitate de reprezentanţi ai Partidului Democrat Liberal, iar celălalt a candidat la locale susţinut de Partidul Naţional Liberal. Este vorba despre edilii: Marius Carpen, primar de Armăşeşti, Daniel Popa de la Bărcăneşti, Cristinel Lambru, din Gura Ialomiţei şi Dragomir Răducanu, de la Ciocârlia.

Vorbe de duh administrative

Om cu ştate vechi în administraţia locală ialomiţeană, Dragomir Răducanu, primarul de la Ciocârlia, spune că a trecut în barca Partidului Social Democrat Ialomiţa pentru binele localităţii. Până acum a primit doar promisiuni de la formaţiunea din care a făcut parte, însă acum speră ca măcar o parte din lucrurile care i-au fost promise să se concretizeze.


ialomita 2

„A fost voinţa alegătorilor, eu n-am ce să-mi reproşez mie personal. Oamenii au venit şi au votat. N-am influenţat pe nimeni cu nimic, în niciun fel” Dragomir Răducanu, primar PSD (fost PD-L) Ciocârlia Ialomiţa
 


Situaţia comunei pe care o conduce este similară celorlalte din judeţ. „A fost alegerea mea să trec la PSD . Am făcut-o pentru binele localităţii. Ne-au promis multe, sper să se ţină de cuvânt. Ne gândim la investiţii, dar n-avem cu se să le facem” susţine edilul de Ciocârlia.

Cât priveşte rezultatul alegerilor de duminică, primarul Dragomir Răducanu nu are ce să-şi reproşeze.
Consideră că înfrângerea suferită de Victor Ponta a fost decisă de întreg electoratul, chiar dacă la unica secţie de votare din localitatea sa Victor Ponta l-a înfrânt pe Klaus Iohannis cu 124 de voturi.
„A fost voinţa alegătorilor, eu n-am ce să-mi reproşez mie personal. Oamenii au venit şi au votat. N-am influenţat pe nimeni cu nimic, în niciun fel” precizează edilul.

Aceeaşi poziţie o are şi proaspătul său coleg de partid Marius Carpen, primarul comunei Armăşeşti. Trecut şi el în barca PSD-ului, acesta refuzat categoric să facă declaraţii cu privire la rezultatele votului. „Nu am ce să comentez. Sunt într-o şedinţă ne auzim într-o jumătate de oră” a precizat acesta.

 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite