BACALAUREAT 2015 Ialomiţa. O elevă era să leşine în timpul examenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unei eleve din Ialomiţa i s-a făcut rău în sala de examen FOTO: adevarul.ro
Unei eleve din Ialomiţa i s-a făcut rău în sala de examen FOTO: adevarul.ro

Incident la prima probă a Bacalaureatului 2015 în judeţul Ialomiţa. Unei eleve care susţinea examenul la Liceul de Arte „Ionel Perlea” din Slobozia i s-a făcut rău în timpul testării. Tânăra a primit îngrijiri medicale la cabinetul şcolii.

UPDATE Subiecte Română Uman

Subiecte Bacalaureat 2015 Română UMAN
Subiecte Bacalaureat 2015 Română UMAN
Subiecte bune Real Bacalaureat 2015 Română
Subiecte bune Real Bacalaureat 2015 Română

Din primele informaţii, absolventa de liceu era în evidenţele medicilor şcolari, ea suferind de anemie. Imediat după ce a primit subiectele, tânăra le-a spus supraveghetorilor săi că se simte rău, acuzând dureri de cap şi ameţeli.

Ea a fost condusă la cabinetul medical şcolar al centrului de examen de la Liceul de Artă „Ionel Perlea” din Slobozia. Reprezentanţii centrului au solicitat şi intervenţia unui echipaj de ambulanţă.

Din fericire, ea nu a părăsit centrul de examen şi a putut să continue proba la Limba şi Literatura Română a Bacalaureatului 2015, fără probleme.

„Într-adevăr unei tinere i s-a făcut rău la Liceul de Arte. Ea nu a fost însă scoasă din centrul de examinare şi a revenit în examen. I-au fost acordate toate îngrijirile medicale de care avea nevoie” a declarat Luminiţa Barcari, inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Ialomiţa.

Mai mult, la aceeaşi probă un elev a fost dat afară din centrul, fiind prins încercând să copieze cu ajutorul unui telefon mobil. Acest incident s-a petrecut la Liceul de Industrie Alimentară Feteşti.
 

Citiţi şi:

Bacalaureat 2015 Română Ialomiţa. Ce subiecte au picat la BAC

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite