Arestări în dosarul de proxenetism al procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetele erau obligate să se prostitueze în Franţa FOTO: adevarul.ro
Fetele erau obligate să se prostitueze în Franţa FOTO: adevarul.ro

Potrivit ultimelor informaţii, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus arestarea preventivă a celor patru suspecţi din dosarul de proxenetism. Aceştia se află în prezent în Centurul de arest şi Reţinere al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.

Potrivit procurorilor, Vasile Vlad, Ştefan Barbu, Nicolae Marius Gălbează şi Ionuţ Daniel Gălbează se fac vinovaţi de comiterea infracţiunii de «proxenetism în formă continuată». Măsura arestării preventive a fost admisă de Judecătoria Slobozia, la solicitarea procurorilor locali.

Reamintim faptul că miercuri 100 de poliţişti din Slobozia, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat la această oră 19 percheziţii domiciliare, într-un dosar ce vizează fapte de proxenetism.

Cei patru proxeneţi sunt suspectaţi de faptul că ari fi reuşit să transporte în ţări ale Uninuii Europene mai multe tinere pe care le obligau să practice prostituţia. Banii ajungeau în conturile suspecţilor, fetele neavând niciun beneficu material.

Tinerele erau obligate să-şi vândă trupurile în străinătate. Ţara preferată de proxeneţi era Franţa, în special capitala Paris. Cele şase tinere despre care procurorii au indicii că au fost exploatate de proxeneţii pe care i-au ridicat miercuri dimineaţă erau obligate să străbată zi şi noapte cele mai aglomerate bulevarde din Paris.

Alte date din anchetă scot la iveală faptul că bărbaţii care le-au obligat pe tinere să se prostitueze au primit de la acestea peste 100.000 de euro în aproximativ un an de zile de când proxeneţii erau filaţi de anchetatori.

Citiţi şi:

Prostituatele din Slobozia au cucerit Parisul. Povestea tinerelor exploatate sexual pe marile bulevarde din capitala Franţei

Percheziţiile de miercuri dimineaţa de la Slobozia au făcut ca patru persoane din oraş să ajungă în mâinile anchetatorilor. Aceştia sunt acuzaţi că au exploatat sexual la Paris, în Franţa, şase tinere. Din prostituţie fetele au reuşit să obţină peste 100000 de euro în doar câteva luni.


Percheziţii la Slobozia. Peste 100 de poliţişti caută un grup de proxeneţi

100 de poliţişti din Slobozia, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat la această oră 19 percheziţii domiciliare, într-un dosar ce vizează fapte de proxenetism. Oamenii legii au în vizor patru suspecţi.


Condamnări definitive în cel mai mare dosar de proxenetism din Ialomiţa. Interlopii au traficat 24 de tinere sărace

Curtea de Apel din Bucureşti i-a condamnat definitiv la închisoare cu executare pe Gheorghe Toma, Nina Stanciu şi Petre Toma. Cei trei erau rude apropiate şi făceau parte din celebrul clan „Frusin” din Slobozia, trimişi în judecată pentru proxenetism anul trecut. Procurorii au reţinut faptul că au traficat în Italia şi Spania 24 de tinere. Poliţiştii şi procurorii locali au lucrat la acest caz mai bine de cinci ani.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite