Andreea Tonciu, mascota staţiunii Amara. Îngrijitorii complexului balnear au botezat un ponei cu numele asistentei TV: „Seamănă cu ea când râde“

0
0

O femelă – ponei care poartă numele asistentei tv Andreea Tonciu face senzaţie în toată staţiunea Amara. Îngrijitorii animalului susţin că ea este la fel de mofturoasă şi de pretenţioasă aşa cum adevărata Tonciu se comportă la televizor.

Considerată staţiunea pensionarilor, Amara vine cu noi provocări vara aceasta pentru a-i atrage pe turişti.

Aşa se face că autorităţile locale au rugat-o pe Andreea Tonciu să bată în lung şi în lat staţiunea pentru a-i bine dispune pe vizitatori. Nu este vorba despre adevărata Tonciu, ci de o femelă-ponei care poartă numele asistentei TV.

Poneiul Tonciu de la Amara are o coadă lungă şi stufoasă, copite lustruite, este ţinut într-un ham de un îngrijitor şi plimbat prin staţiune toată ziua.

„I-am zis Andreea Tonciu pentru că seamănă cu vedeta de la televizor când râde”, se amuză Marian Ilie, bărbatul care are grijă ca femelei-ponei să nu-i lipsească nimic.

image

Mai mult, omul susţine faptul că ambele Tonciu sunt la fel de mofturoase şi pretenţioase. 


Preferata copiilor

Dacă Andreea Tonciu de la televizor întoarce privirile bărbaţilor cu formele ei seducătoare, poneiul Andreea Tonciu are lipici la copii.

Toţi puştii din staţiune se opresc să facă poze cu poneiul, atunci când acesta merge la trap prin Amara. Amuzaţi de prezenţa animalului sunt şi oamenii mare care la rândul lor scot telefoanele mobile pentru a face poze animalului.

„Nu costă nimic să faci poză cu ea. Toţi copiii o adoră şi îi place să fie înconjurată de ei şi răsfăţată” mai spune îngrijitorul.
 

Citiţi şi:

„Farmville“ în curtea şcolii. Elevii unui liceu din Ialomiţa cultivă porumb şi cresc animale ca la carte. Istoria celei mai vechi şcoli de agricultură din Bărăgan

Mai multe - Slobozia

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite