Accident cu doi răniţi pe DN2, în afara localităţii Andrăşeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două persoane au fost rănite în accident FOTO IPJ Ialomiţa
Două persoane au fost rănite în accident FOTO IPJ Ialomiţa

Două persoane au fost rănite duminică, pe DN2, în afara localităţii Andrăşeşti, după impactul a două autoturisme. Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub infleunţa băuturilor alcoolice.

Duminică, 3 ianuarie, în jurul orei 13.30, pe DN 2, în afara localităţii Andrăşeşti s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Conform IPJ Ialomiţa, din verificările efectuate a reieşit că în evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme, care au intrat în coliziune pe DN 2, rezultând vătămarea corporală a două persoane ce au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.  La faţa locului au intervenit şi echipaje de la ISU Ialomiţa pentru acordarea primului ajutor răniţilor.

Niciun conducător auto nu se afla sub influenţa alcoolului. Poliţiştii ialomiţeni continuă cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vă mai recomandăm şi:

Sindicalist din Poliţie: „Doar beţivani şi purtătoare de fustiţe scurte erau răsplătiţi cu bani şi funcţii“

Mugur Mihăiescu, dialog suburban cu deputatul USR Iulian Bulai: Vagabonzi ai politicii româneşti. Vai steaua voastră de comunişti

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite