VIDEO  Vila lui Bercea Mondialu’ din Drăgăneşti-Olt, în flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căsoiul din orăşelul Drăgăneşti-Olt al interlopului Sandu Anghel, cunoscut sub porecla Bercea Mondialu’, a fost cuprins de flăcări duminică după-amiază, în urma unui incendiu. Nu mai puţin de trei autospeciale ale pompierilor au intervenit la faţa locului pentru a lichida incendiul. Din fericire, la final, pagubele au fost limitate datorită intervenţiei prompte a pompierilor.

Incendiul a fost anunţat la numărul unic de urgenţă „112”, în jurul orelor 14.00. Imediat, la locul indicat, respectiv o casă etajată din oraşelul Drăgăneşti-Olt, au fost trimise două autospeciale cu apă şi spumă de la Garda de pompieri din comuna Stoeneşti ce aparţine de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” Olt. De asemenea, la acelaşi incendiu au acţionat şi efectivele Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate cu o autospecială.

„Echipele specializate ce au acţionat la locul incendiului au găsit în flăcări bunurile dintr-o cameră de locuit, cu posibilitate de extindere şi la restul casei. Incendiul a fost lichidat după aproximativ 30 de minute. Au ars obiecte electronice şi echipamente I.T., obiecte de mobilier, circa 18 mp de parchet, materiale textile, precum şi tocăria camerei”, a precizat plutonier Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Din primele cercetări la locul incendiului, pompierii au concluzionat că, cel mai probabil, cauza izbucnirii incendiului ar fi fost un calculator tip laptop lăsat sub tensiune.

Reamintim că Bercea Mondialu’ se află încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova după ce a fost arestat pe 20 februarie 2011 că şi-ar fi înjunghiat un nepot - Ionuţ Anghel, zis Mercedes. Interlopul a fost condamnat în acest sens, pe 22 februarie 2013, la şapte ani şi şase luni închisoare cu executare. El a mai fost condamnat tot de Tribunalul Olt, în martie 2012, la doi ani închisoare cu executare pentru spălare de bani. În plus, în ultimii doi ani, Primăria Slatina i-a demolat acestuia trei case de mari dimensiuni de pe raza urbei ridicate ilegal.
 

Mai puteţi citi:

FOTO  Bercea Mondialu’ şi-a demolat din închisoare o nouă casă ilegală din Slatina

Bercea Mondialu’ rămâne şi cu condamnarea de 2 ani închisoare pentru evaziune

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite