Varianta Oituz din Slatina, închisă parţial pentru trei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Închiderea variantei Oituz pe sensul de urcare va duce la un trafic de coşmar prin centrul Slatinei
Închiderea variantei Oituz pe sensul de urcare va duce la un trafic de coşmar prin centrul Slatinei

În următoarele trei luni, sensul de urcare pe varianta Oituz din municipiul Slatina va fi închis pentru a permite efectuarea lucrărilor de introducere a reţelei de apă şi canalizare. Măsura a fost pusă în practică începând de luni - 3 septembrie.

Autovehiculele de mare tonaj care până acum obişnuiau să străbată municipiul Slatina folosind varianta Oituz trebuie să ştie că, începând de luni – 3 septembrie, strada menţionată a fost închisă pe sensul de urcare. Măsura a fost luată ca urmare a demarării lucrărilor de introducere a reţelei de apă şi canalizare.

Drept urmare, traficul auto greu a fost deviat chiar prin centrul urbei. Astfel, maşinile de mare tonaj vor veni dinspre Craiova vor străbate oraşul făcând dreapta la Catedrală, pe bulevardul Nicolae Titulescu, apoi vor continua pe strada Crişan şi, apoi, vor vira stânga spre strada Primăverii pentru a ieşi din Slatina pe lângă benzinăria OMV.

După ce firma care execută investiţia, SC Tehnologica Radion SRL din Bucureşti, va termina lucrările, va fi închis circulaţiei rutiere şi sensul de coborâre de pe varianta Oituz. Finalul definitiv al lucrărilor va fi reprezentat de asfaltarea arterei menţionate.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite