UPDATE Un copil de 11 ani, din Curtișoara s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat în vârstă de 11 ani din comuna olteană Curtișoara s-a sinucis miercuri după-amiază. Copilul a ales să își pună ștreangul de gât. El nu a mai putut fi salvat.

UPDATE ORA 16.28 Băiatul de numai 11 ani și-a pus capăt zilelor în pătulul din gospodărie. El a fost găsit spânzurat de părinții săi, care au intrat în stare de șoc. Un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Olt și unul de la SMURD au fost la fața locului. Medicii au încercat zeci de minute să-l salveze pe copil, din păcate însă manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, iar băiatul a fost declarat mort. Polițiștii au demarat și ei o anchetă în acest caz pentru a afla motivele care l-au condus pe copil la un asemenea gest.

ORA 15.19 Tragedie în comuna Curtișoara. Un copil de aproximativ 11 ani și-a pus ștreangul de gât miercuri. Băiatul a fost găsit de unul dintre membrii familiei, care l-a coborât la sol. Un echipaj SMURD este prezent la fața locului. Paramedicii l-au găsit pe copil inconștient, în stop cardio-respirator. În acest moment, salvatorii execută manevre de resuscitare.

Vom reveni cu amănunte!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite