UPDATE Pescar recuperat din apele râului Olt. Familia a anunţat dispariţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au început căutările, după ce au primit solicitarea Poliţiei
Pompierii au început căutările, după ce au primit solicitarea Poliţiei

Familia a anunţat, luni-dimineaţă, 18 decembrie 2017, dispariţia unui bărbat de 50 ani, care a plecat cu o zi în urmă la pescuit şi nu a revenit la domiciliu.

UPDATE: Trupul bărbatului a fost identificat în apele râului Olt, la aproximativ doi metri de mal, pompierii acţionând pentru scoaterea cadavrului.

Ştirea iniţială

Solicitarea pentru salvatorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt a venit în această dimineaţă, din partea Poliţiei, după ce familia unui bărbat de 50 ani, din Curtişoara, a anunţat că bărbatul ar fi plecat, duminică-dimineaţă, la pescuit, dar nu a revenit la domiciliu. Demarând căutările, au fost găsite hainele şi bicicleta victimei, pe malul râului Olt, în zona barajului Moşteni. Bărbatul este din comuna Curtişoara, judeţul Olt.

„La faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru primă intervenţie şi comandă, o barcă pneumatică, un echipaj SMURD şi autospeciala pentru transport scafandrişi materiale la locul intrvenţiei“, a informat purtătorul de cubânt al ISU Olt, plt. maj. Alin Băsăşteanu.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite