UPDATE A murit tatăl lui Dan Diaconescu. Fostul colonel de aviaţie va fi înmormântat miercuri, cu onoruri militare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Diaconescu a primit vestea morţii tatălui său în închisoare FOTO arhiva Adevărul
Dan Diaconescu a primit vestea morţii tatălui său în închisoare FOTO arhiva Adevărul

Nicolae Diaconescu, tatăl realizatorului TV Dan Diaconescu, a murit duminică seara, la vârsta de 91 de ani, la Spitalul Municipal din Caracal.

Fostul colonel de aviaţie a fost dus la spital de membrii familiei în după-amiaza zilei de duminică, decedând la scurt timp la Spitalul Muncipal Caracal, a confirmat managerul unităţii spitaliceşti informaţia. „N-a fost ceva absolut neaşteptat, pentru că domnul Diaconescu avea mai multe afecţiuni, a şi fost internat de mai multe ori la noi la spital, starea de sănătate s-a decompensat, având în vedere şi vârsta, avea 91 de ani. A avut alături familia, a fost adus de fiul cel mare, are trei fii“, a declarat Liviu Radu, managerul spitalului caracalean.

Dan Diaconescu a primit vestea în închisoare, unde îşi ispăşeşte o pedeapsă de cinci ani şi jumătate pentru şantaj, fiind încarcerat în martie 2015.

Cel mai probabil acesta va solicita câteva zile de permisie pentru a putea participa la funeraliile tatălui său. 

 Înmormântarea va avea loc miercuri, cu onoruri militare

Nicolae Diacoenscu, tatăl realizatorului TV, a fost comandor de aviaţie, activând la Baza Deveselu. În 1990 a pus bazele, alături de 24 militari în rezervă şi şapte veterani de război, primei asociaţii postdecembriste a cadrelor militare în rezervă şi în retragere din România, la Caracal, în primul comitet de conducere al asociaţiei ocupând funcţia de secretar. „A fost un om deosebit“, spun astăzi colegii săi de asociaţie, care în ultimii ani l-au vizitat acasă, după ce starea de sănătate nu i-a mai permis să participe activ la acţiunile asociaţiei.

nicolae diaconescu

Comandorul de aviaţie (r) Nicolae Diaconescu s-a numărat printre membrii fondatori ai ANCMRR- Filiala Olt FOTO http://www.ancmrrolt.ro

Înmormântarea fostului comandor de aviaţie va avea loc miercuri, la Caracal, a confirmat preşedintele Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere - Filiala judeţului Olt, cpt. cdor (r) ing. Ion Bichir.  Nicolae Diaconescu va fi înmormântat cu onoruri militare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite