Un poliţist de 48 ani, diagnosticat cu COVID-19, a murit la spitalul din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul a decedat în dimineaţa zilei de 30 martie 2021
Poliţistul a decedat în dimineaţa zilei de 30 martie 2021

Un bărbat de 48 ani, poliţist în cadrul IPJ Olt, a murit marţi, 30 martie 2021, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Bărbatul a ajuns la spital vineri-nopatea, în 26 martie la SJU Slatina, iar în 27 martie, la câteva ore de la internarea în UPU, s-a confirmat diagnosticul de COVID-19. Decesul a survenit marţi, 30 martie 2021. Bărbatul se prezentase la spital pentru că avea deja dificultăţi de respiraţie. A fost transferat în ATI încă de sâmbătă, însă evoluţia nu a fost cea sperată.

„Vestea tristă a morţii colegului nostru ne-a cutremurat sufletele. O zi dureroasă, astăzi, 30 martie 2021, zi în care agentul şef principal de poliţie Sora Alexandru s-a stins fulgerător din viaţă, la vârsta de doar 48 de ani. 

Cu o experienţă de 27 de ani, colegul nostru îşi desfăşura activitatea în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. 

Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un adevărat exemplu, fiind un familist convins, soţ devotat, tată exemplar şi mai mult decât un simplu coleg, a fost un prieten de nădejde pentru noi toţi. 

Nu există cuvinte care să poată alina durerea şi tristeţea soţiei şi a celor doi copii ai săi! Împărtăşim această mare pierdere şi transmitem condoleanţe familiei îndurerate!

Dumnezeu să-l odihnească!“, este mesajul colegilor din IPJ Olt.

Vă recomandăm şi:

Boala care aşteaptă după colţ. Medicii avertizează: Vom avea 1,4 milioane de decese în plus

DSP Constanţa: Nu există legătură de cauzalitate între vaccinare şi deces. 12 persoane vaccinate au murit în două luni

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite