Slătinenii, aşteptaţi din nou pe esplanadă la meciul Naţionalei contra Irlandei de Nord

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slătinenii sunt aşteptaţi vineri seară pe esplanadă la meci  (FOTO: Mugurel Manea)
Slătinenii sunt aşteptaţi vineri seară pe esplanadă la meci  (FOTO: Mugurel Manea)

Autorităţile locale din Slatina s-au pregătit şi pentru această seară în mod adecvat pentru meciul pe care Naţionala de fotbal îl va susţine împotriva echipei Irlandei de Nord. În acest sens, un ecran de dimensiuni mari va fi montat, până la ora începerii partidei, pe esplanada din centrul oraşului.

Fanii fotbalului şi ai echipei naţionale sunt aşteptaţi şi în această seară în centrul oraşului pentru a vedea împreună meciul de fotbal dintre România şi Irlanda de Nord. Autorităţile locale au decis, spre deosebire de cele două partide anterioare ce au putut fi vizionate în acelaşi cadru, să schimbe ecranul de 12 mp montat la partidele cu Ungaria şi Finlanda, aducând, de data aceasta, un ecran mai mare, cu o instalaţie de sonorizare mai performantă.

De asemenea, cei care, diseară, vor veni pe esplanadă special pentru a urmări partida de fotbal a ţării noastre contra Irlandei de Nord, vor primi gratuity din partea municipalităţii materiale specifice unei galerii la un meci de fotbal: confetti şi trompete. 

Vor fi interzise în continuare petardelor. Reamintim că, la ultima partidă vizionată pe esplanadă, autorităţile au pregătit participanţilor o surpriză culinară: un viţel de 220 kilograme, fript la proţap.

Iubitorii fotbalului ce vor dori să vizioneze meciul în aer liber pe esplanadă sunt sfătuiţi, totuşi, să îşi aducă umbrele, meteorologii prevăzând o vreme capricioasă la ora partidei. Partida va începe la orele 21.45.

Vă mai recomandăm:

VIDEO  Slătinenii, aşteptaţi cu viţel fript la proţap la meciul România-Ungaria

 Ecran uriaş pe esplanada din centrul Slatinei pentru meciul România-Ungaria

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite