Slatina: Prietenii şoferului de 22 ani mort în accidentul de la Curtişoara: „Dane, spuneai tu că aşa vei muri de mâna ta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viteza l-a băgat în mormânt pe Dan Stroiuleasa de 22 de ani din Curtişoara care s-a izbit vineri noaptea cu maşina în care se afla şi prietenul lui Marius Teleu de 23 de ani de un jeep.

În urma impactului acul ceasului de bord s-a blocat la 150 de kilometri la oră, iar cei doi au murit pe loc. „Ştiam că are mania vitezei  şi de fiecare dată l-am sfătuit să nu mai meragă cu viteză. Din păcate, nu a înţeles că viteza este periculoasă şi uitaţi ce s-a întâmplat!”, a spus îndurerat Răduleţ Spiru, primarul comunei Teslui, unchiul băiatului.

Zeci de mesaje pentru cei doi tineri

Prietenii celor doi au lăsat zeci de mesaje pe site-ul slatina.adevarul.ro şi au vorbit despre pasiunea nebunească a lui Dan. „Dane, spuneai tu că aşa vei muri, de mâna ta. Ce aţi făcut, măi, copii?”, scrie Cristina.
„Dănute, de câte ori am vorbit noi despre viteză? De ce, Doamne au vrut asta?”, se întreabă Dănuţ. Printre mesaje de  condoleanţe se regăsesc şi unele care spun că Dan a făcut mai multe accidente de-a lungul timpului. „Dumnezeu să-i ierte, dar aceşti copii au săvârşit multe accidente rutiere”, scrie Paul.
Cei doi tineri veneau în acea nopate de la Slatina, când într-o curbă, Dan a pierdut cotrolul volanului, s-a lovit de un cap de pod, după care maşina a fost proiectată într-un automobil de teren care circula regulamentra sin sensul opus. „Veneam de la serviciu către Slatina şi am văzut maşina de pe contrasens că  circula cu viteză foarte mare. A intrat în mine după care am fost proiectaţi într-un şanţ. Am reuşit să ies din maşină şi am sunat la 112”, a spus Alin Boştinaru, şoferul jeep-ului.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite