Slatina : Cinematograful 3D din Slatina, motiv de discuţii pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De peste 15 ani, slătinenii nu au mai văzut un film la ei în oraş, iar teatru nu a existat niciodată. Aşa că vestea că în toamnă se va finaliza construcţia Complexului Eugen Ionescu i-a făcut pe unii să posteze mesaje pe site-urile de socializare.

«  Se pare că prin luna octombrie 2010, orașul Slatina va deţine si o sală de cinematograf 3D în complexul "Eugen Ionescu". Ce părere aveți ? Eu zic că este o veste foarte bună, mai ales pentru devoratorii de filme ».

Răspunsul a venit din partea Daniellei “O, daaaa..de doi ani se vehiculează ca va exista un cimatograf miroboland..iar de vreo 7 tot încearcaă să îl redeschidă ».

Coki scrie : « Or mai avea bani ei să îl termine pe criza asta ? Cu toţii îl aşteptăm că mori, vere, de plictiseală în oraşul ăsta. Dacă îl mai fac şi 3 D sunt super tari, că la ăla clasic nu s-ar mai duce nimeni asta e clar ».

Autorităţile locale au promis că la 30 noiembrie se vor finaliza lucrările, iar în octombrie va avea loc deschiderea oficială a Complexului Eugen Ionescu.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite