Şeful CNAIR, taxat pentru vizita pe şantierul Craiova-Piteşti: „V-aţi dus să verificaţi ce fac elevii olimpici? La putorile de pe A 10 nu v-aţi dus?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noua conducere a CNAIR a fost sâmbătă, 2 octombrie, pe şantierul Drumului Expres Craiova-Piteşti. FOTO: Facebook/ CNAIR
Noua conducere a CNAIR a fost sâmbătă, 2 octombrie, pe şantierul Drumului Expres Craiova-Piteşti. FOTO: Facebook/ CNAIR

Noul şef al CNAIR a făcut, sâmbătă, 2 octombrie 2021, o vizită pe şantierul Drumului Expres Craiova-Piteşti, pe tronsonul 2 pe care constructorul UMB Spedition s-a angajat că îl finalizează în acest an. Oficialul a fost taxat aspru în mediul online.

„Astăzi, sâmbătă, 2 octombrie 2021, se lucrează pe întreg tronsonul 2 al şantierului Craiova – Piteşti, mobilizarea fiind de 1800 muncitori şi peste 600 utilaje.

Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, şi directorul general adjunct, Gabriel Budescu, au fost într-o vizită inopinată, au controlat în mod direct cum sunt realizate lucrările şi cum sunt respectate termenele asumate de către antreprenor“, a fost mesajul postat pe contul oficial al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. 

Pistol este noul director al CNAIR, care a înlocuit-o pe Mariana Ioniţă în urmă cu doar câteva zile. Tot acesta a afirmat, la mijlocul lunii septembrie, din poziţia de consilier al premierului pe probleme de infrastructură, că sunt temeri că tronsonul amintit, care se întinde pe 40 km, nu poate fi dat în funcţiune până la sfârşitul anului, aşa cum s-a angajat constructorul. „Timpul e scurt iar lucrările nu sunt chiar atât de avansate din ce ştiu eu”, spunea la acel moment Pistol.

În urma postării, directorul general Cristian Pistol a fost aspru taxat în comentarii, fiind acuzat că încearcă să-şi „lipească“ imaginea de cea a constructorului care a dovedit seriozitate.

 „A venit "Pistol cu apa" sa vada ce face UMB si sa isi alature imaginea cu ei in loc sa se duca pe santierele unde se fac autostrazi de 7 ani si nu se mai termina...🙄 "Pistol cu apa" o sa fie si tot mandatul lui numit politic....Sa vad ce proiecte o sa deblocheze....Sper sa nu fie tot....pistol cu apa...🤔“, este unul dintre comentarii. „Fără Drulă şi Ioniţă ....sunteţi ca la periniţă....doi la stânga ,doi la dreapta,dar nu iese autostrada 😁✌️“, a scris altcineva. „Tocmai la UMB v-aţi gasit voi sa faceti o "vizita inopinata" când sunt atatia constructori care abia se misca...“, a comentat altcineva. „Vai de mine, v-aţi dus să verificati ce fac elevii olimpici? Dar la putorile alea de pe A10, înrudite cu putoarea de Iohannis, nu vi-ti dus? Ori nu vreti să le deranjati somnul?“, a scris altcineva. Alţi comentatori au vrut să ştie de ce Moldova este văduvită în continuare de astfel de investiţii, în timp ce altcineva şi-a exprimat convingerea că „UMB nici nu i-au bagat in seamă, i-au lăsat să isi faca selfieuri“

vizită director CNAIR pe tronsonul 2 craiova-piteşti - foto facebook CNAIR

Constructorul UMB Spedition, care a câştigat trei din cele patru tronsoane ale Drumului Expres Craiova-Piteşti, cunoscut drept „Autostrada Ford“ pentru faptul că americanii de la Ford au cerut în repetate rânduri construcţia acestuia, a uimit, pe de altă parte, la fiecare vizită oficială. Progresele realizate au fost constant mediatizate, podul peste râul Olt, care reprezintă cea mai complexă parte a întregii investiţii, bucurându-se de cea mai mare atenţie.

Vă recomandăm şi:

Contractul pentru ultimul tronson din Drumul Expres Craiova-Piteşti, semnat. Drulă: Mă aştept ca ritmul lucrărilor să fie similar cu cel de pe tronsoanele 2 şi 3

Progrese uimitoare pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Cât mai e de lucru pe tronsonul care ar putea fi gata la sfârşitul acestui an

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite