Şefa Tribunalului Olt, judecătoarea Liliana Oprea, se pensionează. Şi Secţia Penală va avea un nou şef

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătoarea Liliana Oprea conduce de cinci ani Tribunalul Olt FOTO: Eveniment de Olt
Judecătoarea Liliana Oprea conduce de cinci ani Tribunalul Olt FOTO: Eveniment de Olt

Consiliul Superior al Magistraturii, secţia pentru judecători, a aprobat în şedinţa de joi, 14 aprilie 2022, cererile de pensionare venite din partea şefei Tribunalului Olt şi a şefei Secţiei penale din cadrul aceleiaşi instanţe.

Consiliul Superior al Magistraturii, secţia pentru judecători, a hotărât aprobarea cererilor de eliberare din funcţie prin pensionare venite din parte a două judecătoare din cadrul Tribunalului Olt. 

Astfel, s-a decis „eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 15.06.2022, a doamnei judecător judecător cu grad de curte de apel OPREA LILIANA, preşedinte al Tribunalului Olt“ şi „cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de doamna DAN ILEANA, judecător la Tribunalul Olt, delegată în funcţia de preşedinte al Secţiei penale a instanţei“.

Judecătoarea Liliana Oprea conduce Tribunalul Olt din vara anului 2017, fiind mai întâi delegată pe funcţie (după reţinerea judecătoarei Carmen Marinescu, şefa instituţiei la acea dată, acuzată şi ulterior condamnată pentru luare de mită), pentru ca în acelaşi an să promoveze, cu media maximă, concursul organizat pentru funcţia de preşedinte al Tribunalului Olt.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Fosta şefă a Tribunalului Olt, condamnată la 8 ani de închisoare, încarcerată. „Celor cărora ne-au făcut atâta rău, vă spun că v-am iertat!” 

Magistraţii - a treia zi de protest în tăcere

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite