Șapte militari americani de la Baza Deveselu, implicați într-un accident rutier. Cinci persoane au ajuns la spital

0
Publicat:

Șapte militari americani au fost implicați, miercuri-seara, 29 noiembrie 2023, într-un accident produs pe un drum din județul Olt. Unul dintre aceștia, aflat la volanul unui autoturism cu 8+1 locuri, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Militarii americani nu sunt răniți grav FOTO: martor
Militarii americani nu sunt răniți grav FOTO: martor

Accidentul a avut loc miercuri-seara, pe șoseaua de centură a municipiului Caracal. Militarii americani de la Baza Deveselu circulau către municipiul Craiova.

La data de 29 noiembrie 2023, în jurul orei 18,10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, la intersecția VO 6 G cu Drumul Comunal 147, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism de 8+1 locuri, în care se aflau șapte persoane, la intersecția VO 6 G cu Drumul Comunal 147, din municipiul Caracal, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cinci dintre pasageri au fost răniți în accident, fiind transportați la Spitalul Municipal Caracal. Starea acestora nu ar fi una gravă.

Polițiștii l-au testat pe șofer, pentru a stabili dacă acesta a consumat băuturi alcoolice. „Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, urmând a fi înaintate unității de parchet competentă cu soluționarea cauzei”, au mai precizat reprezentanții Poliției Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite