Momente tensionate la Tribunalul Olt, în dosarul crimelor de la Caracal. „Al dracu’ să fii, venişi, ai!?“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mătuşa Luizei Melencu a avut un scurt schimb de replici cu jandarmii FOTO: Ana Popescu
Mătuşa Luizei Melencu a avut un scurt schimb de replici cu jandarmii FOTO: Ana Popescu

La Tribunalul Olt, unde are loc astăzi, 17 februarie 2021, al cincilea termen din procesul crimelor de la Caracal, familia Luizei Melencu a avut un scurt schimb de replici cu jandarmii.

Mătuşa Luizei Melencu (Luiza este fata din Dioşti, judeţul Dolj, prima victimă a bărbatului de 66 ani, din Caracal), a urcat pe gardul care împreşmuieşte curtea Tribunalului Olt, pentru a-l vedea pe călăul nepoatei sale. „Al dracu’, venişi, ai?!“, a fost replica femeii, atunci când autospeciala care l-a adus pe deţinut de la penitenciarul de maximă siguranţă din Craiova a oprit în curtea instanţei de judecată.

Jandarmii au somat-o pe femeie să nu se mai apropie, deranjat de replica acestora fiind şi bunicul Luizei, Stelian Iordache. „Nu vă cert, dar ajunge odată! Nu vă jignesc, dar fiţi mai cuviincioşi, pentru că voi ne provocaţi să vorbim astfel cu voi!“, i-a dat Stelian Iordache replica unui jandarm. „Veniţi parcă am fi 50 de persoane“, a adăugat şi mătuşa Luizei, cu referire la numărul mare de jandarmi care asigură ordinea în preajma Tribunalului Olt la termenul de miercuri, 17 februarie 2021.
La acest termen este programată audierea primilor martori din dosar, după ce la termenele anteriore au fost audiate părţile civile – părinţii Alexandrei, respectiv mama şi bunicul Luizei.

Momente tensionate la Tribunalul Olt, în dosarul crimelor de la Caracal from Adevarul on Vimeo.

Dosarul crimelor de la Caracal, în care inculpatul Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre (prin incendiere) pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT – structura central la începutul anului trecut. Astăzi ar trebui să fie audiat prietenul Alexandrei Măceşanu (băiatul cu care aceasta ar fi trebuit să se întâlnească în Caracal, în ziua dispariţiei), dar şi poliţiştii care au vorbit cu Alexandra în cadrul apelurilor fetei la 112, precum şi alte persoane care pot oferi detalii legate de dispariţia celor două fete, în total 10 martori, conform avocatei familiei Melencu, Carmen Obârşanu.

Vă recomandăm şi: Primii martori din dosarul Caracal vor fi faţă-n faţă cu Gheorghe Dincă. Începe maratonul audierilor

Prietena din copilărie a Alexandrei reface pas cu pas filmul din ziua dispariţiei fetei: „Prietenul ei trebuia să se vadă cu ea. Şi el a sunat-o, dar telefonul n-a mers“

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite