La Slatina, accident între un autoturism şi o camionetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident de circulaţie produs sâmbătă seară între un autoturism şi o camionetă, pe fondul neatenţiei în conducere, în preajma Catedralei Ortodoxe din municipiul Slatina, s-a soldat cu rănirea unei persoane. De vină pentru producerea accidentului se pare că a fost neacordarea de prioritate de către şoferul autoturismului.

Persoana care a provocat accidentul din Slatina este o şoferiţă de 27 de ani, din municipiul Craiova. Mai exact, sâmbătă seară, în jurul orelor 17.00, tânăra anterior menţionată, Mirela T., îşi conducea maşina personală marca Renault Megane pe bulevardul Nicolae Titulescu din municipiu şi se îndrepta spre oraşul natal când, la un moment dat, respectiv la intersecţia cu strada Oituz – în imediata apropiere a Catedralei Ortodoxe -, s-a ciocnit de o autoutilitară condusă de P. Daniel, de 29 ani, din comuna Obârşia, judeţul Olt, care circula regulamentar pe un drum cu prioritate.

„Din primele cercetări a reieşit faptul că respectivul conducător auto al autoturismului nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP la o intersecţie şi, drept urmare, a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula în mod regulamentar. Ambii conducători auto au fost testaţi la faţa locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar, ulterior, li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat agent principal Ionel Bârţan din cadrul Poliţiei Rutiere Olt.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei tinere de 26 de ani aflate în autoturismul Renault Megane, aceasta fiind internată la Spitalul Judeţean din Slatina, unde a rămas internată.

Poliţiştii au întocmit actele procedurale pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din  culpă.

Mai puteţi citi:

Familie băgată în spital de un tânăr şofer după un accident la Bobiceşti-Olt

FOTO  Traficanţi de minore din judeţul Olt, „săltaţi” de mascaţi

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite