Intervenţie contra-cronometru în Olt, pentru salvarea dintr-o fântână a unei femei de 82 ani. Victima a fost scoasă la suprafaţă după patru ore VIDEO UPDATE

0
0
interventie femeie cazuta in fantana olt
Pompierii acţionează pentru a o salva pe femeie FOTO: martor

Pompierii din cadrul ISU Olt au ac┼úionat joi, 30 iunie 2022, ├«n localitatea Ple┼čoiu din jude┼úul Olt, pentru a salva via┼úa unei femei de 82 ani. Femeia a c─âzut ├«ntr-o f├ónt├ón─â ad├ónc─â de 10 metri, fiind salvat─â la cap─âtul a peste patru ore de eforturi.

UPDATE ora 20,00 - Femeia a fost scoas─â la suprafa┼ú─â cu semne vitale prezente, ├«n stare de hipotermie, fiind predat─â echipajului cu medic de la Serviciul Jude┼úean de Ambulan┼ú─â Olt, a precizat purt─âtorul de cuv├ónt al ISU Olt, Alin B─âs─â┼čteanu.

Apelul la 112 prin care se anun┼úa c─â o femeie a c─âzut ├«ntr-o f├ónt├ón─â a venit ├«nainte de orele 16,00. S-a intervenit cu mai multe autospeciale, dar ┼či cu un buldoexcavator ┼či dou─â excavatoare, fiind nevoie ca elemnetele tubulare a le f├ónt├ónii s─â fie ├«ndep─ârtate succesiv pentru a ajunge la victim─â. F├ónt├óna este ad├ónc─â de 10 metri ┼či cu un diametru de doar 40 centimetri, ceea ce a f─âcut deosebit de dificil accesul la victim─â.

UPDATE: De aproape patru ore se intervine ├«n satul Arce┼čti din comuna Ple┼čoiu pentru salvarea femeii ├«n v├órst─â de 82 ani, c─âzut─â ├«ntr-o f├ónt├ón─â ad├ónc─â de aproximativ 10 metri, cu diametrul de doar 40 centimetri.┬á┬á

ÔÇ×Ac┼úioneaz─â aproximativ 20 de pompieri, cu o autospecial─â complex─â pentru interven┼úie ┼či descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecial─â pentru interven┼úie la ├«n─âl┼úime, un container multirisc, dou─â buldoexcavatoare ┼či un excavatorÔÇť, sunt ultimele preciz─âri venite din partea ISU Olt. Femeia este ├«n via┼ú─â, iar pentru a ajunge la ea pompierii sap─â cu ajutorul utilajelor, ├«ndep─ârt├ónd elementele tubulare.

┼×tirea ini┼úial─â

Femeia are 82 ani ┼či a c─âzut, cel mai probabil, ├«n f├ónt├óna cu ap─â din care pompierii Inspectoratului pentru Situa┼úii de Urgen┼ú─â Olt - Deta┼čamentul Slatina fac eforturi s─â o salveze.

La fa┼úa locului se ac┼úioneaz─â cu o autospecial─â complex─â, un echipaj SMURD un container multirisc ┼či buldoexcavatoare apar┼úin├ónd Serviciului Voluntar pentru Situa┼úii de Urgen┼ú─â.┬á

ÔÇ×F├ónt├óna are ad├óncimea de aproximativ 10 metri ┼či diametru de aproximativ 40 de centimetri. Din cauza diametrului foarte mic, se ac┼úioneaz─â cu cele dou─â buldoexcavatoare, pentru ├«ndep─ârtarea p─âm├óntului ┼či extragerea tuburilorÔÇť, a precizat purt─âtorul de cuv├ónt al ISU Olt, Alin B─âs─â┼čteanu.

intervenţie olt pentru salvarea unei femei dintr-o fantana - foto isu olt

Femeia este în viaţă, iar pompierii introduc permanent aer cu ajutorul aparatului de aer comprimat, a mai precizat reprezentantul ISU.

┼×tire ├«n curs de actualizare.

V─â recomand─âm s─â citi┼úi ┼či:

Tragedie la sc─âldat. Un b─ârbat ┼či o femeie au murit ├«n apele r├óului ├«n care au intrat s─â se r─âcoreasc─â

Copil blocat ├«ntr-o ma┼čin─â la Vaslui ├«n c─âldura sufocant─â. Mama a sunat disperat─â la pompieriUltima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite