Momentul șocant în care un șofer calcă intenționat un bărbat și îl târăște pe trotuar, după o altercație în trafic VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imagini șocante care surprind cum un șofer pătrunde cu mașina pe trotuar, intenționat, și lovește un bărbat, au ajuns în spațiul public. Cei doi avuseseră mai devreme o altercație în trafic. Procurorii fac acum cercetări pentru tentativă de omor.

În imaginile video surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum un șofer pătrunde cu mașina pe trotuar, urmărindu-l pe un bărbat de 31 ani cu care mai devreme avusese o altercație în trafic.

Victima coborâse din mașină doar câteva secunde mai devreme și s-a dus să-i ceară socoteală bărbatului aflat la volan. Din aceeași mașină a mai coborât o femeie, care a reușit în ultimul moment să se ferească din calea autoturismului.

Șoferul cu mașină de Hunedoara, căruia victima a vrut să-i ceară explicații, n-a stat la discuții, mai mult, a pornit imediat mașina și a accelerat, cu intenția evidentă de a-l lovi pe cel cu care avusese altercația.

Pe imagini se vede cum bărbatul este târât câțiva metri până pe trotuar și în final rămâne la pământ, sub mașină, fiind preluat ulterior de echipajele de prim-ajutor sosite în urma apelului la 112.  

Bărbatul a fost lovit intenționat, șoferul intrând pe trotuar FOTO: captura video
Bărbatul a fost lovit intenționat, șoferul intrând pe trotuar FOTO: captura video

Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care desfășoară audieri.

Victima, pe de altă parte, un bărbat de 31 ani, din Slatina, a fost mai întâi transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, ulterior fiind transferată la un spital din Capitală. Conform surselor „Adevărul”, bărbatul a suferit multiple traumatisme, printre altele fiind vorba și de fractură de bazin.

Evenimentul s-a produs sâmbătă-dimineața, 30 decembrie 2023, în jurul 10.00, în municipiul Slatina, județul Olt, în vecinătatea Pieței „Frații Buzești”. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite