Imaginea zilei. Mesaj-surpriză pentru proprietarul unei maşini din Slatina. „A greşit el cu ceva…“

0
0
Mesajele încă rezistau miercuri-dimineaţă, 16 iunie 2021 FOTO: Facebook/Info Trafic Slatina
Mesajele încă rezistau miercuri-dimineaţă, 16 iunie 2021 FOTO: Facebook/Info Trafic Slatina

Mai multe fotografii cu autoturismul-arici parcat într0un cartier din Slatina au fost postate pe reţelele sociale, miercuri, 16 iunie. „Bună lecţie!“, au apreciat comentatorii.

Proprietarul unui autoturism parcat jumătate pe carosabil şi jumătate pe trotuar a primit o lecţie, cred cei care au văzut fotografiile postate pe un grup popular de Facebook/ Info Trafic Slatina. Maşina a fost aproape acoperită cu post-it-uri, pe unele fiind scrise, conform autorului postării, şi mesaje.

Imaginea a stârnit comentarii amuzante, însă nelămurirea, în primă fază, a rămas. Unii comentatori au considerat că proprietarul a primit, astfel, o lecţie bună pentru că a parcat jumătate pe trotuyar, la o distanţă mica de trecerea pentru pietoni. În fapt ar fi, însă, vorba de un mesaj inedit de la o parteneră.
„Bună lecţie...parcat pe trotuar...la 1metru de zebră 🙂“, este unul dintre comentarii. „Nu este din cauza parcării, este un "cadou" din partea iubitei lui“, a venit şi răspunsul. „A greşit el cu ceva!“, îşi dă un alt commentator cu părerea.


„Ce de apeluri pierdute 🤣🤣🤣“, constată altcineva. „Câte despărţiri...“, este un alt mesaj, iar în final vine şi concluzia: „😂 😂 Ce frumoasa e iubirea!“.

masina-arici intr-o parcare din slatina foto facebook info trafic slatina

Vă recomandăm şi:

Un conflict pentru un loc de parcare i-a adus moartea unui bărbat din Iaşi. Presupusul agresor este cetăţean arab

Aventura motocicletei Kawasaki care a trecut RAR-ul la Iaşi, deşi apare ca dezmembrată în Marea Britanie

Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite