FOTO-VIDEO Prăpăd la Corabia. Copaci şi stâlpi căzuţi pe mai multe străzi. Intrarea în oraş a fost blocată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai mulţi copaci au fost retezaţi FOTO: facebook/Meteoplus
Mai mulţi copaci au fost retezaţi FOTO: facebook/Meteoplus

Pompierii au fost solicitaţi să intervină în urma furtunii care s-a abătut, miercuri-seara, 29 mai 2019, la Corabia, judeţul Olt, pentru aproximativ 20 de minute.

UPDATE: Mai multe rachete anti-grindină au fost lansate de la staţia din Vişina, astfel fiind limitate pagubele în zona de sud a judeţului, staţia având o rază de acţiune de 20 km.

Ştirea iniţială

În mai multe zone din oraş au căzut copaci pe carosabil, iar o parte din oraş este afectată de pana de curent electric, inclusiv câţiva stâlpi de electricitate fiind doborâţi de furtună. Pompierii ISU Olt, din cadrul Gărzii Vişina şi a Detaşamentului Corabia, acţionează acum pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe carosabil şi a stâlpilor care, şi aceştia, au fost doborâţi de vântul puternic. Pe străzile Caraiman, Tudor Vladimirescu şi Bucuresti se găsesc cei mai mulţi copaci doborâţi de vântul puternic, spun surse din oraş.

furtuna corabia

O avertizare de vreme  severă imediată a fost în vigoare pentru zona Corabia în intervalul 21,30 - 22,30. Ştire în curs de actualizare. 

Furtuna a pus la pământ copaci şi stâlpi de electricitate la Corabia

corabia - prapad - foto facebook meteoplus
corabia - prapad - foto facebook meteoplus
SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite