FOTO “Olimpiada Liceelor 2013” Slatina şi-a desemnat câştigătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă după-amiază, pe scena amenajată în perimetrul esplanadei din centrul municipiului Slatina, au fost desemnaţi câştigătorii ediţiei din acest an a manifestării cultural-sportive “Olimpiada Liceelor”. Ajunsă la cea de-a opta ediţie, competiţia a adunat la start elevii tuturor celor nouă licee din oraş. La finalul probelor, juriul a adunat punctele acumulate de fiecare liceu şi a ales câştigătorul ediţiei ca fiind liceul “Ion Minulescu”.

Colegiul Naţional “Ion Minulescu” a câştigat “Olimpiada Liceelor 2013 - Slatina” şi a pus mâna, astfel, pe premiul cel mare de 35.000 de lei. Mai exact, conducerea acestei unităţi de învăţământ va putea să efectueze dotări şi nu numai în incinta liceului care să se încadreze în cuantumul sumei menţionate, urmând ca primăria să deconteze efectiv cheltuielile.

Pe locul secund s-a aflat Colegiul Naţional Vocaţional “Nicolae Titulescu”, ce şi-a adjudecat, în acest mod, premiul de 20.000 lei. Pe locul III s-a poziţionat, în urma punctajului de la finalul probelor competiţiei, Colegiul Naţional “Radu Greceanu”, care a intrat în posesia unui premiu cifrat la 15.000 lei. Pe ultimul loc al topului competiţiei inter-licee din Slatina, respectiv locul IV, se află Liceul cu Program Sportiv, ce va primi 10.000 lei.

De asemenea, şi în acest an, ca în fiecare dintre anii anteriori ai acestui concurs, primăria a acordat un premiu celei mai performante galerii care a impresionat juriul prin prestaţia sa, aceasta fiind galeria Colegiului Naţional “Radu Greceanu”. Astfel, membrii acesteia îşi vor împărţi premiul de 1.500 lei.

Constând în susţinerea a diverse probe sportive, teoretice, talent şi abilităţi practice, “Olimpiada Liceelor” reprezintă o competiţie la care participă numai elevii de liceu din municipiu. Probele s-au derulat pe parcursul lunii mai.
 

Vă mai recomandăm:

FOTOGALERIE  Slatina, “oraşul copiilor” pentru o zi

Slătinenii, ademeniţi să iasă în stradă de 1 Iunie, la mâncare ieftină, bere şi muzică

 

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite