FOTO Iluminat festiv şi în Slatina. Elevii talentaţi de la Palatul Copiilor au deschis Sărbătorile de Iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luminile de sărbătoare s-au aprins  şi în Slatina în seara de Sfântul Nicolae
Luminile de sărbătoare s-au aprins  şi în Slatina în seara de Sfântul Nicolae

Deşi Orăşelul Copiilor este încă şantier, luminile de sărbătoare au fost aprinse oficial, în această seară, şi în Slatina.

Evenimentul s-a petrecut pe Esplanadă, care va găzdui şi în acest an Orăşelul Copiilor, cel care a făcut ca instalaţiile să pornească fiind fiul primarului Emil Moţ. N-au lipsit nici membrii PSD aflaţi pe ultima sută de metri a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare de duminică, însă cum publicul n-a fost unul foarte numeros, n-au zăbovit mult în zonă.

Au rămas să creeze atmosfera specifică Sărbătorilor de Iarnă elevii Palatului Copiilor „Adrian Băran“, veniţi atât din Slatina, cât şi de la secţiile externe din judeţ, pentru un spectacol de colinde, dar nu numai, programat să dureze aproximativ două ore.

În tot acest timp, comercianţii şi cei pregătiţi să facă bani frumoşi în această iarnă cu fel de fel de maşinuţe şi trenuleţe încă se străduiau să-şi ocupe locurile, să-şi aranjeze marfa şi să-şi monteze instalaţiile, pentru a nu pierde startul. Cu tot efortul, nu toţi au reuşit.

Instalaţiile noi din acest an au scos din bugetul Primăriei Slatina, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Emil Moţ, 790.000 lei, sumă care nu include evenimentele de Crăciun şi Revelion.
Tot astăzi, micuţilor din grădiniţele din municipiu Moş Nicolae, susţinut de Primăria Slatina, le-a adus dulciuri, fiind pregătite 2.500 de pachete.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite