Curtişoara-Olt: Un şofer “mangă” s-a răsturnat cu maşina după ce a intrat într-o căruţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambele persoane implicate în accident au fost transportate la Spitalul Judeţean din Slatina
Ambele persoane implicate în accident au fost transportate la Spitalul Judeţean din Slatina

Doi bărbaţi au ajuns la Spitalul Judeţean din municipiul Slatina după ce au fost implicaţi într-un accident rutier. Unul dintre ei, şofer de autoturism, nu a reuşit să ocolească căruţa condusă de cel de-al doilea, fapt pentru care a izbit-o în plin şi apoi s-a răsturnat cu maşina.

Accidentul a avut loc sâmbătă – 6 octombrie, pe raza comunei Curtişoara. Ilie N., în vârstă de 68 de ani, conducea, în jurul orelor 16.00, pe DJ 546, pe raza localităţii, autoturismul proprietate personală din direcţia Curtişoara – Slatina. La un moment dat, pentru că nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un vehicul cu tracţiune animală condus de Valerică G. (45 ani), din comuna Curtişoara, a intrat în coliziune cu acesta, apoi s-a răsturnat pe sensul opus.

“În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto şi a conducătorului vehiculului cu tracţiune animală, ambii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,08 mg./l. alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto, şi zero - la conducătorul vehiculului cu tracţiune animală. Ambilor le-au fost recoltate suplimentar şi probe biologice de sânge”, a declarat comisar-şef Mariana Tudor, responsabil interimar relaţii cu mass-media al IPJ Olt.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite