Copilă de 12 ani, adusă cu poliţia acasă din casa unui bărbat. Detaliile unui caz alarmant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat FOTO: Shutterstock
Bărbatul a fost arestat FOTO: Shutterstock

O fată de doar 12 ani a plecat de acasă pentru a se întâlni cu un bărbat cu 10 ani mai mare, cu care a şi întreţinut relaţii sexuale. Bărbatul este acum în arest pentru act sexual cu un minor.

Bărbatul are şi alte probleme cu legea, iar fata, elevă în clasa a VI-a, care nu se afla la primul contact sexual, a mers de bunăvoie în casa bărbatului, chiar în ziua în care l-a cunoscut, prin intermediul unui consătean.

La vârsta la care alte fete încă se joacă, copila de 12 ani din Olt atrăgea atenţia adulţilor, chiar dacă, au stabilit specialiştii, fata prezintă o dezvoltare psiho-somatică a unui copil de 12 ani (nu pare a fi de vârstă mai mare). 

Cu bărbatul dintr-o localitate vecină a intrat în contact prin intermediul unui consătean, şi acesta major. A mers de bunăvoie în casa bărbatului de 22 ani, a întreţinut cu acesta relaţii sexuale, după care a revenit la domiciliu. 

A plecat din nou, tatăl apelând la poliţie pentru a o găsi. Au găsit-o la domiciliul bărbatului, însă oamenii legii nu s-au mai mulţumit cu explicaţiile fetei şi cu asigurările că nu i s-a întâmplat nimic, din cercetări rezultând că bărbatul întreţinuse cu aceasta raporturi sexuale.

„La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de  Poliţie Judeţean Olt – Secţia 3 Poliţie Rurală Corabia, au fost sesizaţi de către un bărbat de 50 de ani, din comuna Tia Mare, cu privire la faptul că, la data 24 ianuarie a.c., fiica sa de 12 ani aplecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Corabia, minora a fost identificată la locuinţa unui tânăr de 22 de ani, din comuna Giuvărăşti, declarând poliţiştilor că nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Întrucât au existat suspiciuni cu privire la aspectele declarate de minoră, cercetările au fost continuate, la data de 26 ianuarie, tânărul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, iar la data de 27 ianuarie a.c., instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile“, a transmis IPJ Olt, prin intermediul unui comunicat de presă.

El - hoţ la 16 ani, ea – abandonată de mamă

Fata este crescută de tată şi de bunica paternă, mama acesteia fiind stabilită într-o altă localitate. Tatăl fetei, cu toate eforturile pe care le face, recunoaşte că are o problemă mare de comunicare cu copila din ce în ce mai rebelă, pe care după toate cele întâmplate o consiliază specialiştii din cadrul DGASPC.

Tânărul care a văzut în copila de 12 ani o femeie are, la rândul său, probleme cu legea încă de pe când era minor. Atunci a pătruns prin efracţie într-un magazin, după ce a dezactivat sistemul de supraveghere, iar de curând a fost surprins la volanul unui autoturism, deşi nu deţine permis de conducere, pentru această din urmă infracţiune fiind trimis în judecată.

Pe copila din Tia-Mare a văzut-o mai întâi pe o reţea de socializare, i-a plăcut, iar un amic i-a spus că i-o poate prezenta, în ziua în care s-au cunoscut conducând-o pe fată la domiciliul său. Pentru fapta sa riscă însă o pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani.

Şocant este însă faptul că întâmplarea nu reprezintă un eveniment izolat, spun surse din cadrul anchetei, în ultimii ani ieşind din ce în ce mai des la iveală astfel de drame născute din viaţa dezordonată de familie şi din lipsa de supraveghere a copiilor şi de comunicare eficientă cu părinţii.

Vă recomandăm şi: 

Cazul Duhamel. Macron vrea pedepse mai dure pentru incest şi agresiuni sexuale împotriva minorilor


 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite